Αλλαγή θέσης της λαϊκής του Σαββάτου στην Παραμυθιά

Ο Δήμος Σουλίου, σύμφωνα με τα μέτρα που ανακοίνωσε ο Πρωθυπουργός και με τις σχετικές εγκυκλίους, που μέχρι σήμερα έχουν αποσταλεί, ενημερώνει τους εκθέτες-καταναλωτές της Λαϊκής-Δημοτικής Αγοράς, ότι στις 7 Νοεμβρίου 2020 ημέρα Σάββατο,  η Λαϊκή-Δημοτική Αγορά Παραμυθιάς θα λειτουργήσει στην θέση Γαλατά“, όπου μπορούν να εφαρμοστούν όλα τα μέτρα προφύλαξης.

                  Θα συμμετέχουν μόνο οι παραγωγοί – έμποροι αγροτικών προϊόντων.

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΝΤΑΙ, οι συμμετέχοντες πωλητές-καταναλωτές/κοινό, που παρευρίσκονται στο χώρο της Λαϊκής-Δημοτικής Αγοράς, για την αυστηρή τήρηση των παρακάτω:

  • των ορίων των θέσεών τους
  • της ελάχιστης απόστασης των πέντε μέτρων μεταξύ των πάγκων με τον ενδιάμεσο χώρο κενό – ελεύθερο από αντικείμενα
  • της τήρησης αποστάσεων και αποφυγή συνωστισμού μεταξύ εκθετών και καταναλωτών
  • την υποχρεωτική χρήση μάσκας από το προσωπικό των πωλητών και των καταναλωτών/κοινού.
  • Απαγορεύεται αυστηρά τα αυτοκίνητα των εμπόρων- παραγωγών, να βρίσκονται εντός του χώρου της Λαϊκής-Δημοτικής Αγοράς.

ΠΡΟΣΟΧΗ:

  • Οι θέσεις που θα καταλάβουν οι παραγωγοί-έμποροι θα είναι οι ίδιες όπως την  προηγούμενη φορά που πραγματοποιήθηκε στον ίδιο χώρο η Λαϊκή.

Για τη διασφάλιση της ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ θα υπάρξει αυστηρή και συστηματική επιτήρηση των ανωτέρω μέτρων, από τα αρμόδια όργανα της πολιτικής προστασίας και ειδικότερα από το Αστυνομικό Τμήμα Παραμυθιάς.

ΤΗΡΟΥΜΕ ΤΑ ΜΕΤΡΑ  –  ΜΕΝΟΥΜΕ  ΑΣΦΑΛEΙΣ

ΔΗΜΟΣ  ΣΟΥΛΙΟΥ

Για να μην χάνετε τις σημαντικότερες ειδήσεις, καθημερινά θα σας στέλνουμε στο email σας τις αναρτήσεις της ημέρας. Σας ευχαριστούμε που μας εμπιστεύεστε για την ενημέρωση σας!
Holler Box