Βοηθήστε μας ώστε να συνεχίσουμε να σας ενημερώνουμε με τις κυριότερες ειδήσεις. Κεράστε μας έναν καφέ - κάντε μια δωρεά

Αλέξανδρος Νικολαΐδης: Πείτε μας ότι η φωτογραφία δεν είναι αληθινή….

Σε ανάρτηση του στο facebook ο Αλέξανδρος Νικολαΐδης αναφέρεται σε μία φωτογραφία που δημοσίευσε το documento με τον πρωθυπουργό να φωτογραφίζεται χωρίς μέτρα προστασίας ενώ η χώρα μετράει εκατοντάδες νεκρούς από κορονοϊό, ζητώντας από το Μαξίμου να διαψεύσει την ανάρτηση. Γράφει ο Αλέξανδρος Νικολαΐδης:

Τις τελευταίες ώρες έχουν έρθει στο φως της δημοσιότητας από το Documento φωτογραφίες του κ. Μητσοτάκη με ακόμα έξι άτομα, χωρίς μάσκες και μέτρα προστασίας να φωτογραφίζονται αγκαλιασμένοι.

Επειδή δεν θέλουμε να πιστέψουμε ότι την ημέρα που χάθηκαν ακόμη 100 συνάνθρωποί μας, ο κ. Μητσοτάκης έσπαγε το lockdown μαζί με τουλάχιστον ακόμα έξι άτομα χωρίς να τηρεί τα απαραίτητα μέτρα προστασίας, όπως όλοι οι πολίτες, περιμένουμε μία επίσημη διάψευση ότι η φωτογραφία δεν είναι αληθινή.

Για να μην χάνετε τις σημαντικότερες ειδήσεις, καθημερινά θα σας στέλνουμε στο email σας τις αναρτήσεις της ημέρας. Σας ευχαριστούμε που μας εμπιστεύεστε για την ενημέρωση σας!
Holler Box
Αρέσει σε %d bloggers: