Ακούστε το καινούριο τραγούδι της Λαμπρινής Ιωάννου

Καινούρια τραγούδι για την Λαμπρινή Ιωάννου, σε μουσική Γιώργου Ψαμαθού. Το Periodikostep.gr εύχεται να είναι καλοτάξιδο….

Η ίδια έγραψε στην σελίδα της:

Κατανοώντας το παράλογο της συγκεκριμένης περιόδου που ζούμε και σε πείσμα των καιρών, κυκλοφορούμε το νέο κομμάτι μας #Δεμένο σε στίχους και μουσική του Γιώργου Ψάμαθου !

Είναι μια δουλειά μηνών, που κουβαλάει πολύ αγάπη απ’ όλους τους συντελεστές και την επιθυμία να αγγίξει και να ταξιδέψει !

Προσωπικά, ένα μεγάλο Ευχαριστώ προς όλους τους Συντελεστές 🙏🏼 αλλά και σε εκείνους που βοήθησαν με τις συμβουλές και την στήριξη τους !Συντελεστές: Τον Γιώργο Ψάμαθο που μου εμπιστεύτηκε το κομμάτι του, τον Nikodemos Triaridis που ανέλαβε την παραγωγή, την ενορχήστρωση και την μίξη, τον MindFill για την απίστευτη συνεργασία στη σκηνοθεσία, αλλά και το μοντάζ κι όλα τα γραφιστικά !

Τον Aggelos Athanasiadis που συμμετείχε στην ηχογράφηση ηλεκτρικής και ακουστικής κιθάρας !

Ευχαριστώ τον Konstantinos PravitasΠραβίτα για τον χώρο και τις υπηρεσιας του Nvelope Recording Studio – Thessaloniki Greecestudio !

Την Psamathosstories για τα κοσμήματα, Την Δανάη Μαργαρίτη για το ρούχο που έραψε, Ευχαριστώ για το Make Up την Jenny Sourdi,Την Nail Artist Katerina Christoforidou,Και για το Hair Styling την Αφριδίτη Ντάγκα !

Ευχαριστώ το Image Nation Studios Studio για τα γυρίσματα !

Καλή Ακρόαση !!!

Υ.Γ Ακούγεται καλύτερα στο τέρμα

Για να μην χάνετε τις σημαντικότερες ειδήσεις, καθημερινά θα σας στέλνουμε στο email σας τις αναρτήσεις της ημέρας. Σας ευχαριστούμε που μας εμπιστεύεστε για την ενημέρωση σας!
Holler Box