Αθλητικό στοίχημα: Πόσο και πότε να παίζεις; Πότε να σταματάς

Το στοίχημα είναι πολύ γλυκό, όπως όλα τα τυχερά παιχνίδια. Αν δε, είστε φίλαθλος των σπορ και σας αρέσει και το ποντάρισμα, τότε το αθλητικό στοίχημα είναι παράδεισος. Ειδικά αν επιλέξεις μία Νόμιμη Online Στοιχηματική εταιρεία, όπως η Sportibet. Και μπορεί να αποδειχτεί τέτοιος εφόσον γίνεται με μέτρο, σωστά, υπεύθυνα, με γνώση και σύστημα. Από την άλλη όμως μπορεί να γίνει μία κόλαση αν χαθεί το μέτρο και ποντάρετε παντού και πάντα. Δύο ερωτήματα γίνονται αρκετά συχνά από τους παίκτες. Πόσο και πότε να παίζεις; Πότε να σταματάς;

Θα μπορούσε να πει κανείς ότι αυτό είναι κάτι καθαρά οικονομικό. Εξαρτάται από το κεφάλαιο, τον χρόνο που διαθέτεις και τις υπόλοιπες υποχρεώσεις του καθενός. Με πρώτη ματιά αυτό φαίνεται ορθό. Ευτυχώς ή δυστυχώς όμως τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά. Σε αυτά τα δύο ερωτήματα και σε οποιοδήποτε παρόμοιο με αυτά, υπάρχουν συγκεκριμένες απαντήσεις που πρέπει να γνωρίζετε.

Πόσο να παίζεις;
Απλό αλλά πολύ κομβικό ερώτημα. Πόσο να παίζεις; Υπάρχει απάντηση. Δεν έχει να κάνει με το πόσα χρήματα έχεις, αλλά με το πόσα πρέπει να διαθέσεις για το στοίχημα. Το κεφάλαιο του καθενός είναι διαφορετικό, ποσοστιαία όμως θα πρέπει να έχει μία λογική με τα υπόλοιπα χρήματά του. Δηλαδή δεν μπορείτε να παίξετε όλον τον μηνιαίο μισθό σας στο στοίχημα. Υπάρχουν χρήματα για βασικές καθημερινές ανάγκες. Υπάρχουν χρήματα που πρέπει να μπουν στην άκρη για ώρα ανάγκης. Κι υπάρχουν και κάποια τα οποία μπαίνουν στον προϋπολογισμό της διασκέδασης. Κάποια από αυτά λοιπόν (και όχι όλα), μπορούν να παιχτούν στο αθλητικό στοίχημα. Να είναι χρήματα που δεν θα λείψουν από ΠΟΥΘΕΝΑ αλλού. Αυτό είναι νόμος και ουσιαστικά είναι η απάντηση στο πόσο να παίζεις.

Πότε να παίζεις;
Στοίχημα υπάρχει και θα υπάρχει πάντα. Από Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας, μέχρι κρίκετ και ποδόσφαιρο από τη Νικαράγουα. Ναι, δεν υπερβάλουμε. Μπορείτε επίσης να παίξετε σε εκλογές, Eurovision, τηλεόραση, σινεμά και ότι βάζει ο νους σας. Η διαθεσιμότητα στο online betting δεν σταματά ποτέ, ούτε prelive, ούτε στο live. Γιατί το αναφέρουμε αυτό; Μα φυσικά διότι δεν πρέπει να εξαρτάστε εσείς από τις προσφερόμενες αγορές, αλλά να είστε σε θέση να ορίσετε εσείς πότε θα χτυπήσετε. Οι ευκαιρίες είναι εκεί έξω, είναι στην πλατφόρμα του στοιχήματος. Αλλά δεν θα σταματήσουν να υπάρχουν. Μην κάνετε σαν «πρόβατο», να μην παίζετε «δίχως αύριο». Αν φύγει μία ευκαιρία θα έρθει η άλλη. Και το τι είναι ευκαιρία ή όχι κρίνεται εκ του αποτελέσματος.

Να παίζεις λοιπόν όταν:
● σας περισσεύουν χρήματα που δεν θα λείψουν από αλλού.
● είστε ήρεμος.
● έχετε διαβάσει σωστά το παιχνίδι στο οποίο θέλετε να ποντάρετε.
● βλέπετε το παιχνίδι πάνω στο οποίο θέλετε να παίξετε live.
● έχετε -ιδανικά- προβλέψει με σύνεση και το επόμενο χτύπημα κάλυψης εφόσον χρειαστεί να το κάνετε.

Πότε να σταματάς;
Βασική αρχή στο στοίχημα. Πρέπει να ξέρεις πότε να σταματάς. Δεν είναι μόνο πότε θα μπεις στο παιχνίδι, πόσα θα ποντάρεις και γιατί. Αν δεν ξέρεις πότε να αποχωρήσεις τότε η ήττα είναι βέβαια με μαθηματική ακρίβεια. Κανείς δεν μπορεί να μένει συνεχώς στο παιχνίδι, διότι πολύ απλά ουδείς μπορεί να έχει μόνο νίκες. Τι πρέπει να κάνεις για να ξέρεις πότε θα σταματήσεις. Μπορείς να το διαχειριστείς ως εξής:
● Όρισε από την αρχή ποια θα είναι η μέγιστη απώλεια κεφαλαίου στο παιχνίδι.
● Θέσε επίσης τη μέγιστη διάρκεια παραμονής στο παιχνίδι. Αν φτάσεις μέχρι εκεί, τότε αποχωρείς είτε κερδίζεις, είτε χάνεις.
● Αποχώρησε από το παιχνίδι αν νιώσεις ότι έχεις εκνευριστεί ή είσαι υπερβολικά χαρούμενος και δεν μπορείς να το ελέγξεις. Το συναίσθημα δεν ήταν ποτέ σύμμαχος στο στοίχημα.
● Σταμάτα αμέσως αν κάνεις το λάθος και καταναλώσεις αλκοόλ. Έστω και λίγο είναι αρκετό για να βγάλει εκτός τροχιάς και να επιφέρει απώλειες.

dikaiologitika.gr
Author:

You May Also Like

Αρέσει σε %d bloggers: