Αδέσποτα σκυλιά επιτέθηκαν και δάγκωσαν 16χρονο μαθητή

Δεν σταματούν, δυστυχώς, τα περιστατικά επιθέσεων αδέσποτων σκύλων στην πόλη της Πτολεμαΐδας. Όπως κατήγγειλε στον «Π» ο πατέρας ενός 16χρονου μαθητή, νέο συμβάν σημειώθηκε σήμερα το πρωί σε σημείο κοντά στο υδραγωγείο της πόλης.

Ο μαθητής ενώ ήταν στο ποδήλατό του και πήγαινε στο σχολείο, του επιτέθηκαν πέντε μεγάλοι αδέσποτοι σκύλοι, με έναν να τον δαγκώνει δύο φορές στο πόδι.

Σύμφωνα με το e-ptolemeos.gr, το παιδί, που τρομοκρατήθηκε από την επίθεση, ήταν τυχερό που στο σημείο υπήρξαν δύο ενήλικες, που κατάφεραν και έδιωξαν τα σκυλιά, τονίζει ο πατέρας καταγγέλλοντας το περιστατικό.

Να σημειωθεί πως ο 16χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου και δέχθηκε τις πρώτες βοήθειες, ενώ ο πατέρας του τονίζει στον «Π» πως θα ακολουθήσει τη νόμιμη οδό, προχωρώντας σε μηνύσεις για το συμβάν, καθώς λέει πως θα μπορούσε να υπάρξει πολύ χειρότερη έκβαση.

ΠΗΓΗ:aftodioikisi.gr

Για να μην χάνετε τις σημαντικότερες ειδήσεις, καθημερινά θα σας στέλνουμε στο email σας τις αναρτήσεις της ημέρας. Σας ευχαριστούμε που μας εμπιστεύεστε για την ενημέρωση σας!
Holler Box
Αρέσει σε %d bloggers: