Αγόρι με νανισμό σπαράζει στο κλάμα λόγω bullying: «Δώστε μου μαχαίρι να πεθάνω»

Ραγίζει καρδιές ένα ενιάχρονο αγόρι από την Αυστραλία το οποίο είναι θύμα bullying στο σχολείο του. Οπως φαίνεται και στο βίντεο που τράβηξε η μητέρα του το παιδάκι κλαίει σπαρακτικά δηλώνοντας ότι θέλει να πεθάνει για όλα αυτά που συμβαίνουν στο σχολείο του.

Ο 9χρονος ο οποίος πάσχει από νανισμό, φαίνεται να κλαίει μέσα στο αυτοκίνητο λόγω του bullying που δέχεται στο σχολείο.

Τα υπόλοιπα παιδιά κοροϊδεύουν τον 9χρονο για το ύψος του, ο οποίος γεννήθηκε με αχονδροπλασία. «Θέλω να πεθάνω δώσε μου ένα σχοινί. Δώσε μου ένα μαχαίρι να το κάνω», ακούγεται να λέει ο μικρός στο βίντεο.

Η μητέρα ισχυρίζεται ότι βιντεοσκόπησε τον γιο της με σκοπό να κινητοποιηθούν και άλλοι γονείς έτσι ώστε να λάβουν δράση ενάντια στο bullying.

«Το μόνο που χρειάζεται για να γίνει το κακό είναι άλλη μια φορά. Και μετά αναρωτιόμαστε γιατί τα παιδιά αυτοκτονούν», αναφέρει η μητέρα και προσθέτει: «Έχω αντιμετωπίσει πολλές αντιδράσεις γι ‘αυτό, σκέφτηκα δύο φορές να το διαγράψω, αλλά ήθελα οι άνθρωποι να δουν το φαινόμενο εκφοβισμού. Αν δεν μιλήσω εγώ, ποιος θα το κάνει;».

Το NITV αναφέρει ότι ο μικρός Κουάντεν έχει αλλάξει σχολείο και ενδέχεται να συνεχίσει την εκπαίδευσή του στο σπίτι.

Το σπαρακτικό βίντεο έφτασε τις 9 εκατομμύρια προβολές μέχρι την Πέμπτη.

Η ιστορία του 9χρόνου συγκίνησε και τις ομάδες του πρωταθλήματος ράγκμπι της Αυστραλίας, με τον Κουάντεν να γίνεται ευπρόσδεκτος από τους «Indigenous» και να γεμίζει με χαμόγελα.

Για να μην χάνετε τις σημαντικότερες ειδήσεις, καθημερινά θα σας στέλνουμε στο email σας τις αναρτήσεις της ημέρας. Σας ευχαριστούμε που μας εμπιστεύεστε για την ενημέρωση σας!
Holler Box
Αρέσει σε %d bloggers: