Αγγελική Ηλιάδη: Είχα χάσει εντελώς την όρασή μου από το ένα μάτι (Video)

Στην κάμερα της εκπομπή “Πρωινό” μίλησε το πρωί της Πέμπτης η Αγγελική Ηλιάδη που αυτόν τον καιρό ετοιμάζεται να ξεκινήσει τις καλοκαιρινές εμφανίσεις της.

Η τραγουδίστρια, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε και σε ένα σοβαρό πρόβλημα που αντιμετώπισε πρόσφατα με την υγεία της. Όπως αποκάλυψε η τραγουδίστρια έχασε εντελώς την όρασή της από το ένα μάτι εξαιτίας κάποιων φαρμάκων που έπαιρνε. Μάλιστα, όπως εξηγεί, χρειάστηκε να υποβληθεί σε χειρουργείο προκειμένου να αποκατασταθεί το πρόβλημα.

«Πήγαν όλα καλά ευτυχώς. Είχα χάσει την όραση από το ένα μου μάτι, εξαιτίας φαρμάκων που παίρνουμε κατά τη διάρκεια της δουλειάς όταν αρρωσταίνουμε και δεν μπορούμε να ανταποκριθούμε στις υποχρεώσεις μας. Είχα χάσει εντελώς την όραση από το ένα μου μάτι, λόγω φαρμάκων που έπαιρνα για να βοηθάω τη φωνή μου στο να τραγουδάω όταν αρρώσταινα ή έκλεινε ο λαιμός. Αυτά τα φάρμακα επηρέασαν πάρα πολύ την όραση μου με αποτέλεσμα να τη χάσω εντελώς από το ένα μάτι.

Ευτυχώς έκανα το χειρουργείο και όλα πήγαν πολύ καλά. Σιγά σιγά γίνεται αυτό μέχρι που κάποια στιγμή φτάνεις στα 0/10 της όρασης και δεν βλέπεις καθόλου. Τώρα όμως βλέπω τα πάντα. Όταν έβγαλα τον επίδεσμο την επόμενη μέρα του χειρουργείου, ένιωσα ότι έβλεπα τα πάντα για πρώτη φορά. Φαντάζομαι ότι είχα συνηθίσει στο να μην βλέπω και μου φαίνονταν όλα πολύ περίεργα», είπε χαρακτηριστικά.

topontiki.gr

Για να μην χάνετε τις σημαντικότερες ειδήσεις, καθημερινά θα σας στέλνουμε στο email σας τις αναρτήσεις της ημέρας. Σας ευχαριστούμε που μας εμπιστεύεστε για την ενημέρωση σας!
Holler Box
Αρέσει σε %d bloggers: