Περιφέρεια Ηπείρου: συμμετοχή στη έκθεση “TUTTOFOOD 2019” που διοργανώνεται στo Μιλάνο

Το Επιμελητήριο Πρέβεζας ενημερώνει τις επιχειρήσεις μέλη του ότι η Περιφέρεια Ηπείρου θα συμμετάσχει στην έκθεση “TUTTOFOOD 2019” που διοργανώνεται στo Μιλάνο το χρονικό διάστημα 6-9/5/2019.

Αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα γεγονότα στην παγκόσμια αγορά τροφίμων  και προσελκύει επιχειρήσεις από όλη την Ευρώπη. Πρόκειται για την πρώτη συμμετοχή της Περιφέρειας Ηπείρου στην εν λόγω έκθεση και ταυτόχρονα την πρώτη προσπάθεια προσέγγισης της ιταλικής αγοράς. Η συμμετοχή μας θα δώσει στις ηπειρωτικές επιχειρήσεις τροφίμων τη δυνατότητα να προβάλουν τα προϊόντα τους στη Ιταλία, που είναι μια αγορά με επιβεβαιωμένο ενδιαφέρον για την ελληνική κουζίνα.  

Τα προϊόντα που προβάλλονται είναι, γενικά τρόφιμα, χυμοί, αναψυκτικά, γαλακτοκομικά, έλαια, ποτά κ.λ.π.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να δηλώσουν εγγράφως την πρόθεσή τους να συμμετάσχουν το αργότερο ως τις 15-03-2019 στo e-mail: s.fouki@php.gov.gr. Για περισσότερες πληροφορίες μπορούν να επικοινωνήσουν με το Επιμελητήριο Πρέβεζας στo τηλέφωνο 2682029414 (εσωτ. 16, κ. Σταυρούλα Σακαλάκη) καθώς και με το Τμήμα Τουρισμού της Περιφέρειας Ηπείρου στο τηλέφωνο 26510-87151
(κ. Σοφία Φούκη).

Για να μην χάνετε τις σημαντικότερες ειδήσεις, καθημερινά θα σας στέλνουμε στο email σας τις αναρτήσεις της ημέρας. Σας ευχαριστούμε που μας εμπιστεύεστε για την ενημέρωση σας!
Holler Box