“Έφυγε” ο πρ. δήμαρχος Παραμυθιάς Έκτορας Μπέλλος – Ψήφισμα του ΔΣ δήμου Σουλίου

“Έφυγε” ο πρ. δήμαρχος Παραμυθιάς Έκτορας Μπέλλος – Ψήφισμα του ΔΣ δήμου Σουλίου

Ο πρώην δήμαρχος Παραμυθιάς Έκτορας Μπέλλος έφυγε από την ζωή σε ηλικία 83 ετών νικημένος από την επάρατη νόσο. Ο Έκτορας Μπέλλος ήταν ο πρώτος δήμαρχος της μεταπολίτευσης. Ήταν ιδιαίτερα αγαπητός σε όλους τους πολίτες της Παραμυθιάς. ΤΟ ΔΣ του δήμου Σουλίου εξέδωσε το παρακάτω ψήφισμα:

Το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου  Σουλίου , πληροφορούμενο την είδηση του θανάτου του  πρώην δήμαρχου   Μπέλλου Έκτορα, ο οποίος διατέλεσε πρώτος μεταπολιτευτικός δήμαρχος του πρώην Δήμου  Παραμυθιάς, εκλεγμένος δύο θητείες, το 1974   και το 1981,

εξέδωσε ΟΜΟΦΩΝΑ το παρακάτω ψήφισμα, σε ένδειξη πένθους για το θάνατο του, ως ελάχιστο φόρο τιμής προς το πρόσωπο του εκλιπόντος.

Ψ Η Φ Ι Σ Μ Α

Η Δήμαρχος Σουλίου και το  Δημοτικό Συμβούλιο προκειμένου να αποτίσει τον απαιτούμενο φόρο τιμής στον εκλιπόντα πρώην δήμαρχο Παραμυθιάς  Μπέλλο Έκτορα ο οποίος υπηρέτησε με συνέπεια και με υψηλό αίσθημα ευθύνης το θεσμό της Τοπικής Αυτοδιοίκησης

ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΟΜΟΦΩΝΑ

  1. Να εκφράσει τη βαθιά του θλίψη για την απώλεια του αείμνηστου πλέον Δημάρχου που με την προσωπική και την πολιτική προσφορά του τίμησε τον τόπο και την κοινωνία μας.
  2. Να παραστεί αντιπροσωπεία του Δημοτικού Συμβουλίου στην εξόδιο ακολουθία η οποία θα γίνει την Πέμπτη 29 Νοεμβρίου 2018  ώρα 15.00 στον  ναό της Κοιμήσεως της Θεοτόκου στην Παραμυθιά.
  3. Να κατατεθεί στεφάνι στη μνήμη του .
  4. Να εκφράσει τα θερμά και ειλικρινή συλλυπητήρια του προς την οικογένεια του εκλιπόντος.
  5. Να εκφωνηθεί   το παρών ψήφισμα στην εξόδιο ακολουθία.
  6. Να τηρηθεί ενός λεπτού σιγή στην επόμενη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου.
  7. Να δημοσιευθεί το ψήφισμα αυτό.Ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου

 

Για να μην χάνετε τις σημαντικότερες ειδήσεις, καθημερινά θα σας στέλνουμε στο email σας τις αναρτήσεις της ημέρας. Σας ευχαριστούμε που μας εμπιστεύεστε για την ενημέρωση σας!
Holler Box