Έρχεται το Λάμποβο – έτοιμο το extra τεύχος του Step

Έρχεται το Λάμποβο – έτοιμο το extra τεύχος του Step
Ο χρόνος μετράει αντίστροφα για να ανοίξει το Λάμποβο τις πύλες του! Ήδη τις τελευταίες μέρες τα συνεργεία δουλεύουν πυρετωδώς ώστε να είναι έτοιμα τα περίπτερα που θα φιλοξενήσουν τους εμπόρους και η Παραμυθιά έχει κινείται στους ρυθμούς της αναμονής….
Το περιοδικό Step ετοίμασε ένα Extra τεύχος που διαφέρει σε σχέση με το κανονικό τεύχος καθώς θα μοιραστεί αποκλειστικά στο Λάμποβο το πρώτο Σαββατοκύριακο… αν δεν προλάβουμε να τα μοιράσουμε όλα θα συνεχίσουμε και άλλες μέρες!!!
Θέμα του: Παραμυθιά και Λάμποβο. Και επιλέξαμε ως εξώφυλλο το ρωμαϊκό Λουτρό και φωτογραφίες από την Παραμυθιά κάποιων κτιρίων που ίσως μας δώσουν την ευκαιρία να σκεφτούμε για την πόλη, την ιστορία, την γραφικότητα, την πορεία της!!!
Ευχαριστούμε ιδιαίτερα όλους τους επαγγελματίες του δήμου Σουλίου και της Ηγουμενίτσας που για άλλη μια φορά εμπιστεύτηκαν το Step για να διαφημιστούν και να προβληθούν. Και αυτό το τεύχος έχει και αυτήν την ιδιαιτερότητα…. είναι και διαφημιστικό τεύχος!!!

Για να μην χάνετε τις σημαντικότερες ειδήσεις, καθημερινά θα σας στέλνουμε στο email σας τις αναρτήσεις της ημέρας. Σας ευχαριστούμε που μας εμπιστεύεστε για την ενημέρωση σας!
Holler Box