Επιμελητήριο Θεσπρωτίας: Ένταξη Δημ. Ενότητας Συβότων στον νέο Αναπτυξιακό Νόμο

Σε συνέχεια της διαμαρτυρίας του φορέα μας αναφορικά με ένταξη των Δημοτικών Ενοτήτων της Θεσπρωτίας στον νέο Αναπτυξιακό Νόμο, και την θετική παρέμβαση του Βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ Θεσπρωτίας κου Μ. Κάτση, τον οποίο και ευχαριστούμε, ενημερωθήκαμε προ ολίγου με ηλεκτρονικό μήνυμα ότι εντάχθηκε και η Δημ. Ενότητα Συβότων στις Ειδικές Περιοχές Ενίσχυσης του νέου Αναπτυξιακού Νόμου ώστε πλέον αυτές να αποτελούν το 70% των Δ.Ε. της Π.Ε. Θεσπρωτίας (7 στις 10 Δ.Ε.) και το 85,7% του συνολικού μόνιμου πληθυσμού της Π.Ε. Θεσπρωτίας (37.337 από 43.587).

Με την παρούσα εξέλιξη εκφράζουμε την μερική ικανοποίησή μας καθώς δεν έχει ενταχθεί ακόμη και η εξίσου αναπτυσσόμενη περιοχή της Πέρδικας που είναι άρρηκτα συνδεμένη με την τουριστική ανάπτυξη της ευρύτερης περιοχής όχι μόνο της Θεσπρωτίας αλλά γενικά της Ηπείρου.  

Εκ της Διοικήσεως
Του Επιμελητηρίου Θεσπρωτίας

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Για να μην χάνετε τις σημαντικότερες ειδήσεις, καθημερινά θα σας στέλνουμε στο email σας τις αναρτήσεις της ημέρας. Σας ευχαριστούμε που μας εμπιστεύεστε για την ενημέρωση σας!
Holler Box
Αρέσει σε %d bloggers: