Ένοχος 33χρονος που βίαζε τη μικρή κόρη του επί τρία χρόνια

Ομόφωνα ένοχο έκρινε το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Λασιθίου έναν 33χρονο από τις Γούβες για τον βιασμό της κόρης του επι τρία ολόκληρα χρόνια, από την ηλικία των 5 έως 8 ετών.

Το κοριτσάκι είναι σήμερα 11 ετών.

Το δικαστήριο επέβαλε στον 33χρονο: 18 έτη κάθειρξης για τον βιασμό, 20 έτη κάθειρξης για την αποπλάνηση και 20 έτη κάθειρξης για την ασελγεια μεταξύ συγγενών. Συνολικά 58 έτη και κατά συγχώνευση 39 έτη. 

Ο 33χρονος, ο οποίος αρνείται τις κατηγορίες, θα οδηγηθεί στην φυλακή καθώς η έφεση του δεν έχει αναστέλλουσα δύναμη.

Συκοριστικό είναι το γεγονός ότ το παιδί εξετάστηκε από γυναικολόγο, ο οποίος διαπίστωσε ότι έχει βιαστεί συστηματικά και παρουσιάζει την σεξουαλικη δραστηριότητα μιας ενήλικης γυναίκας.

Η κακοποίηση, όπως αναφέρθηκε στο δικαστήριο, γινόταν από το 2013 έως το 2016. Η μητέρα του παιδιού έκανε την καταγγελία αφού χώρισε το ζευγάρι. Υποστηρίζει ότι δεν γνώριζε τίποτα και ότι το παιδί της αποκάλυψε όσα συνέβαιναν αφού ένιωσε ασφάλεια με την απομάκρυνση του πατέρα του

Ο 33χρονος φέρεται να το φόβιζε ότι αν πει το παραμικρό θα έχουν συνέπειες και το ίδιο και η μητέρα του, ενώ ισχυρίζεται ότι η καταγγελία είναι στημένη από την πρώην γυναίκα του και την πρώην πεθερά του για οικονομικούς λόγους. 

You May Also Like

Αρέσει σε %d bloggers: