«Ένεση» Ενίσχυσης Στο Κέντρο Υγείας Καναλακίου Από Το Δήμο Πάργας

Το δημοτικό συμβούλιο Πάργας στην τελευταία του συνεδρίαση, αποφάσισε να παραχωρήσει δωρεάν στο Κέντρο Υγείας Καναλακίου έναν καρδιογράφο, να επιχορηγήσει επίσης με 1.000 λίτρα πετρέλαιο και να πραγματοποιήσει επισκευές στο ασθενοφόρο του Κ.Υ. Καναλακίου.

Σημαντικό είναι να αναφερθούν οι ενστάσεις της Λαϊκής Συσπείρωσης, που οι σύμβουλοί της τόνισαν ότι το κεντρικό κράτος θα πρέπει να αναλαμβάνει τα θέματα αυτά και όχι οι πολίτες του Δήμου Πάργας. Επισημάνθηκε μάλιστα και το γεγονός πως οι στρατηγικές αυτές (της βοήθειας από τους Δήμους) είναι ενταγμένες στο λεγόμενο «παράλληλο πρόγραμμα» της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.

Η ουσία πάντως είναι πως το Κέντρο Υγείας Καναλακίου είναι απαξιωμένο και υπολειτουργεί, όπως και το αντίστοιχο της Πάργας.

Και όλα αυτά αποτελούν απλώς «ενέσεις» ενίσχυσης…

πηγη: http://www.atpreveza.gr

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Για να μην χάνετε τις σημαντικότερες ειδήσεις, καθημερινά θα σας στέλνουμε στο email σας τις αναρτήσεις της ημέρας. Σας ευχαριστούμε που μας εμπιστεύεστε για την ενημέρωση σας!
Holler Box
Αρέσει σε %d bloggers: