Έκφραση ευχαριστιών του Β. Τσιρώνη για την παρουσίαση του βιβλίου του

Έκφραση ευχαριστιών του Β. Τσιρώνη για την παρουσίαση του βιβλίου του

Ύστερα από μία ακόμη επιτυχημένη παρουσίαση του βιβλίου μου «α χ λ ύ ς», τούτη τη φορά στην Παραμυθιά, στις 2 Απριλίου 2018, Μ. Δευτέρα, νιώθω την ανάγκη να εκφράσω τις θερμές μου ευχαριστίες σε όλους

όσους συνέβαλαν σε αυτό.

Πρώτα και κύρια: Τη δήμαρχο Σουλίου κ. Μπραΐμη – Μπότση Σταυρούλα που το προλόγισε, την καθηγήτρια Φιλολογίας κ. Αρλέτα Τσιρώνη και τον καθηγητή Πληροφορικής κ. Παναγιώτη Παπαδόπουλο που το παρουσίασαν καθώς και τον καθηγητή Φυσικής κ. Δονάτο Δούρο που συντόνισε την όλη εκδήλωση. Με τον εκφραστικό και διεισδυτικό λόγο τους όχι μόνο ανέδειξαν όλες τις πλευρές του μυθιστορήματος αλλά και περιποίησαν ιδιαίτερη τιμή στο πρόσωπό μου.

Ακόμη το Δήμο Σουλίου για την παραχώρηση της αίθουσας, τους δημοτικούς υπαλλήλους για την άρτια προετοιμασία της και τα ΜΜΕ που προέβαλαν την εκδήλωση.

Τέλος ευχαριστώ το πλήθος του κόσμου που προσήλθε αθρόα στην αίθουσα, παρακολούθησε με πραγματική αφοσίωση τους ομιλητές και αγκάλιασε με αληθινή αγάπη το βιβλίο.

Το απόγευμα αυτό του Απρίλη αποτέλεσε για μένα μια ακόμη ξεχωριστή συγκινητική και τιμητική στιγμή της ζωής μου που θα μείνει αξέχαστη.

Θεωρώ πως για τέτοιες στιγμές αξίζει κανείς να ζει και να δημιουργεί.

Εκφράζω σε όλους την ευγνωμοσύνη μου.

Βαγγέλης Τσιρώνης συγγραφέας – φιλόλογος.

Δ/νση: Πλατεία Πάργης 16 Ιωάννινα τ.κ.45332 και Αυλότοπος Σουλίου Θεσπρωτίας

Mail: tsirovag.1954@gmail.com

Τηλ. 6978288595   και 26510 71437

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Για να μην χάνετε τις σημαντικότερες ειδήσεις, καθημερινά θα σας στέλνουμε στο email σας τις αναρτήσεις της ημέρας. Σας ευχαριστούμε που μας εμπιστεύεστε για την ενημέρωση σας!
Holler Box