Έκρυβαν ηρωίνη σε σωληνώσεις

Συνολικά 62 αυτοσχέδιες συσκευασίες ηρωΐνης και κοκαΐνης, τοποθέτησαν μέσα σε σωληνώσεις και σε κάδους απορριμμάτων του σπιτιού τους, μία 37χρονη και ένας 58χρονους, που συνελήφθησαν στη διάρκεια επιχείρησης που οργανώθηκε με τη συνδρομή αστυνομικών της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κιλκίς.

Οι συλληφθέντες αρχικά εμπόδισαν τους αστυνομικούς να εισέλθουν στο σπίτι τους για τη διενέργεια έρευνας παρουσία δικαστικού λειτουργού, ασφαλίζοντας την είσοδο, προκειμένου να παρεμποδίσουν τον έλεγχο και να αποκρύψουν τις ναρκωτικές ουσίες.

Κατά τη διάρκεια της έρευνας που ακολούθησε οι αστυνομικοί κατάφεραν να εντοπίσουν μέσα σε σωληνώσεις και σε κάδους απορριμμάτων του σπιτιού, συνολικά 50 αυτοσχέδιες συσκευασίες με ποσότητες κοκαΐνης συνολικού βάρους 15,68 γραμμαρίων και 12 αυτοσχέδιες συσκευασίες με ποσότητες ηρωίνης συνολικού βάρους 11,49 γραμμαρίων.

Επιπλέον, κατασχέθηκαν:
– Χρηματικό ποσό των 1.175 ευρώ, ως προερχόμενο από τη διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.
– Κλειστό κύκλωμα καταγραφής του εξωτερικού χώρου της οικίας, αποτελούμενο από 4 κάμερες, 2 καταγραφικά μηχανήματα, αισθητήρα κίνησης και μία οθόνη και 7 κινητά τηλέφωνα.

dikaiologitika.gr
Author:

You May Also Like

Αρέσει σε %d bloggers: