Έκθεση «Επτά ιστορίες κεραμικής από την Άρτα»

Έκθεση «Επτά ιστορίες κεραμικής από την Άρτα»
Μετά την επιτυχή ολοκλήρωση της περιοδικής έκθεσης με τίτλο «Νεώτερη Κεραμεική από την Άρτα 16ος-20ος αιώνας», η οποία διοργανώθηκε από την Εφορεία Αρχαιοτήτων Άρτας σε συνεργασία με το Κέντρο Μελέτης Νεώτερης Κεραμεικής – Ίδρυμα οικ. Ψαρόπουλου στο Αρχαιολογικό Μουσείο της Άρτας, τμήμα της έκθεσης αυτής πρόκειται να μεταφερθεί στην Αθήνα και

να εκτεθεί στον δεύτερο (β’) όροφο του Παλαιού Πανεπιστημίου (Θόλου 5, Πλάκα) από 21 Οκτωβρίου 2018 έως 18 Δεκεμβρίου 2018 με τίτλο «Επτά ιστορίες κεραμικής από την Άρτα».

Η έκθεση αυτή αποτελεί σημαντική ευκαιρία για την ανάδειξη των αρχαιοτήτων και της ίδιας της πόλης της Άρτας και γίνεται στο πλαίσιο του 12ου Διεθνούς Συνεδρίου Μεσαιωνικής και Νεότερης Κεραμικής της Μεσογείου, που διοργανώνει το Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών σε συνεργασία με το Εθνικό Ίδρυμα Ερευνών, το Κέντρο Μελέτης Νεώτερης Κεραμικής και τη Διεθνή Ένωση για τη Μελέτη της Μεσαιωνικής και Νεότερης Κεραμικής της Μεσογείου (Association Internationale pour l’ Étude des Céramiques Médiévales et Modernes en Méditerranée: AIECM3) στις 21-27 Οκτωβρίου 2018.

Για να μην χάνετε τις σημαντικότερες ειδήσεις, καθημερινά θα σας στέλνουμε στο email σας τις αναρτήσεις της ημέρας. Σας ευχαριστούμε που μας εμπιστεύεστε για την ενημέρωση σας!
Holler Box