Έκθεση-αφιέρωμα στον Κωστή Παλαμά από το ΔΙΕΚ Πάτρας

Το Δημόσιο Ινστιτούτο Επαγγελματικής  Κατάρτισης Πάτρας στην προσπάθεια να επικοινωνήσει στην κοινωνία  το έργο που παράγεται  στο ΔΙΕΚ  καλεί τους πολίτες της πόλης και της ευρύτερης περιοχής στην έκθεση – αφιέρωμα στον Κωστή Παλαμά τα εγκαίνια της οποίας θα πραγματοποιηθούν απόψε στις  18:30 στη «Στέγη Γραμμάτων Κωστής Παλαμάς».

Οι καταρτιζόμενοι του τμήματος Γραφιστικής Εντύπου & Ηλεκτρονικών Μέσων του Δημόσιου ΙΕΚ Πάτρας, στο πλαίσιο των διδακτικών αντικειμένων Σχέδιο-Χρώμα-Σκίτσο, Γραφιστική και Ηλεκτρονική Επεξεργασία Μακέτας δημιούργησαν μία εικαστική ενότητα αφιερωμένη στον ποιητή Κωστή Παλαμά.

Αφορμή για το έργο αυτό αποτέλεσε η κήρυξη του Δημάρχου Πατρέων του έτους 2019 ως έτος αφιερωμένο στον Κωστή Παλαμά-καθώς συμπληρώνονται 160 χρόνια από τη γέννησή του.

 

Η «Στέγη Γραμμάτων Κωστής Παλαμάς» που στεγάζεται στο σπίτι που γεννήθηκε ο ποιητής, Κορίνθου 241, θα φιλοξενήσει την έκθεση  έως και το Σάββατο 15 Ιουνίου ,με το κοινό να έχει τη δυνατότητα επίσκεψης  από τις 10:00 έως τις 13:00 και τα απογεύματα  από τις 18:00 έως και τις 21:00.

 

 

www.ert.gr

ert.gr
Author:

Παναγιώτης Θεοδωρακόπουλος

You May Also Like

Αρέσει σε %d bloggers: