Έκανε aerial dancing και έπεσε με το κεφάλι

To aerial dance, είναι ακριβώς αυτό που λένε οι λέξεις. Ένας πολύ ωραίος χορός στον αέρα. Η γυναίκα που χορεύει ανεβαίνει πολύ ψηλά με τη βοήθεια κάποιων κορδελών από ύφασμα και από μεγάλο ύψος αρχίζει να χορεύει και να λικνίζεται στον αέρα. 


Τα ατυχήματα είναι σπάνια αφού οι κοπέλες που χορεύουν έχουν ασφαλιστεί από το ύφασμα, όμως κάποιες φορές συμβαίνουν. Και ατυχήματα αλλά και δυστυχήματα. όπως στην περίπτωση της 29χρονης Guadalupe Videla από την Ουρουγουάη, η οποία ενώ έκανε aerial dance γλίστρησε και έπεσε από ύψος 5 μέτρων με το κεφάλι στα πλακάκια.


Τραγική ειρωνεία το χαλί που είχε στρωθεί για τέτοιες περιπτώσεις δεν προφύλαξε το κεφάλι της το οποίο έπεσε έξω από το χαλί, ενώ το υπόλοιπο κορμί της έπεσε μέσα στο χαλί. Η τραγωδία συνέβη στην πόλη των Βάσκων Beasain, κοντά στο Σαν Σεμπαστιάν, όπου η κοπέλα είχε εγκλωβιστεί από τα μέσα Μαρτίου με το τσίρκο για το οποίο εργαζόταν.  

topontiki.gr

Για να μην χάνετε τις σημαντικότερες ειδήσεις, καθημερινά θα σας στέλνουμε στο email σας τις αναρτήσεις της ημέρας. Σας ευχαριστούμε που μας εμπιστεύεστε για την ενημέρωση σας!
Holler Box
Αρέσει σε %d bloggers: