Ακολουθήστε μας στο VIBER για να λαμβάνετε σε πραγματικό χρόνο τις αναρτήσεις μας.

https://invite.viber.com/?g2=AQAhvsW7isOUdlCEkVCqv7YorRka1dt%2FMmmYsdlj%2BHNRIl0RiuqqmD4CiLD5s2SY

Όποτε θέλετε μπορείτε να αποχωρίσετε (αν και δεν το θέλουμε).

Έβαλε με βία την γυναίκα του στο αυτοκίνητο γιατί δεν τον άφηνε να οδηγήσει μεθυσμένος – χτύπησε άλλες 2 γυναίκες

Ένας 47χρονος άνδρας από περιοχή της Κορίνθου δικάστηκε χθες στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου καθώς κατηγορούνταν ότι χτύπησε με γροθιές την γυναίκα του.

Ο κατηγορούμενος σύμφωνα με μαρτυρίες ήταν μεθυσμένος και προσπαθούσε να ξεπαρκάρει το αυτοκίνητο του χωρίς όμως να ελέγχει σωστά το αυτοκίνητο του. Η σύζυγος του τον προέτρεψε να οδηγήσει εκείνη καθώς ήταν επικίνδυνο να οδηγήσει αυτός. Το ίδιο ισχυρίστηκαν και αρκετοί που ήταν στο σημείο. Ο άνδρας όμως σταμάτησε άτσαλα το όχημα μπροστά στην γυναίκα και το 4χρονο παιδί τους και άρχισε να την βρίζει και βγήκε από το αυτοκίνητο και με βία την άρπαξε και προσπάθησε να την βάλει στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου. Εκείνη την ώρα μια 41χρονη του είπε να αφήσει την γυναίκα του να οδηγήσει και ο 47χρονος εξαγριώθηκε και την χτύπησε με 2 γροθιές στο πρόσωπο. Εκεί επενέβη η 67χρονη μητέρα της 41χρονης και ο θύτης την χτύπησε και αυτήν και της έστριψε με βία τα δάκτυλα του χεριού της.

Στο συμβάν επενέβη και ένας 67χρονος άντρας που απώθησε τον κατηγορούμενο και αυτός άφησε την γυναίκα. Ο κατηγορούμενος προσπάθησε να φύγει αλλά τον πρόλαβαν άντρες του λιμενικού που είχαν ειδοποιηθεί.

Το δικαστήριο τον έκρινε αθώο λόγω αμφιβολιών για παράνομη βία και απειλή σε βάρος της συζύγου του καθώς τελικά η γυναίκα του ισχυρίστηκε σε κατάθεση της ότι δεν την είχε απειλήσει ή ασκήσει βία εναντίον της και ένοχο χωρίς ελαφρυντικά για τις υπόλοιπες πέντε κατηγορίες οι οποίες είναι απειλή και επικίνδυνη σωματική βλάβη κατά συρροή κατά της 65χρονης και της 41χρονης κόρης της, εξύβριση κατά συρροή, επικίνδυνη οδήγηση και οδήγηση υπό την επήρεια οινοπνεύματος.