Άρχισαν να πυροβολούν μέσα από το αυτοκίνητο

Τρόμος και πανικός επικράτησε στην Κρήτη και συγκεκριμένα στο Λασίθι. Δύο άτομα νεαρής ηλικίας άρχισαν να πυροβολούν στον αέρα μέσα  από το αυτοκίνητό τους.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, πρόκειται για έναν 22χρονο και για επίσης έναν νέο άνδρα, οι οποίοι το πρωί του Σαββάτου, επέβαιναν σε αυτοκίνητο όταν ξαφνικά άρχισαν να πυροβολούν στον αέρα.

Οι άνδρες του Αστυνομικού Σταθμού Οροπεδίου Λασιθίου σε συνεργασία με αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αγίου Νικολάου και του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Λασιθίου, έστησαν ολόκληρη επιχείρηση για τον εντοπισμό και τη σύλληψή τους και τελικώς τα κατάφεραν.

Σε έλεγχο που έγινε στο αυτοκίνητο, βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν ένα πιστόλι κρότου, γεμιστήρας, φυσίγγια και  κάλυκες.

Η προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Σταθμό Οροπεδίου Λασιθίου  σε συνεργασία με αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αγίου Νικολάου.

Πηγή: ekriti.gr

Για να μην χάνετε τις σημαντικότερες ειδήσεις, καθημερινά θα σας στέλνουμε στο email σας τις αναρτήσεις της ημέρας. Σας ευχαριστούμε που μας εμπιστεύεστε για την ενημέρωση σας!
Holler Box