Άρτα: Ημερίδα Φυσικής στις 3 Μαΐου για μαθητές και εκπαιδευτικούς

Άρτα: Ημερίδα Φυσικής στις 3 Μαΐου για μαθητές και εκπαιδευτικούς

Ο Δήμος Αρταίων σε συνεργασία με τη Δ/νση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Άρτας – Εργαστηριακό Κέντρο Φυσικών Επιστημών (Ε.Κ.Φ.Ε. Ν. Άρτας) και τη Σχολική Σύμβουλο Φυσικών Επιστημών διοργανώνουν ημερίδα Φυσικής την Τετάρτη 3 Μαΐου και ώρα 11:00 π.μ. στην αίθουσα «Διώνη», στο Εκθεσιακό Κέντρο Δήμου Αρταίων «Κώστας Βάγιας».
Θα μιλήσουν δυο διεθνώς διακεκριμένοι επιστήμονες, καθηγητές του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, ο Dr. Κώστας Κοσμίδης, Κοσμήτωρ της Σχολής Θετικών Επιστημών του Πανεπιστημίου και καθηγητής Ατομικής και Μοριακής Φυσικής του Φυσικού Τμήματος και ο Dr. Κώστας Φουντάς είναι καθηγητής της φυσικής υψηλών ενεργειών του Φυσικού Τμήματος.
Οι ομιλίες απευθύνονται σε μαθητές της Β΄ και Γ΄ Λυκείου ομάδας προσανατολισμού Θετικών σπουδών, σε μαθητές και των άλλων τάξεων των Λυκείων, ΕΠΑΛ και φοιτητές που τους ενδιαφέρει η έρευνα στις Φυσικές επιστήμες, σε εκπαιδευτικούς όλων των βαθμίδων και στο ευρύτερο κοινό της Άρτας που ενδιαφέρεται για τα παραπάνω θέματα.
Τη Συντονιστική επιτροπή αποτελούν οι: Σιαφαρίκας Μιχαήλ, Φυσικός M.Sc Υπεύθυνος Ε.Κ.Φ.Ε. Ν. Άρτας, Γεωργάκης Ηλίας Φυσικός, καθηγητής του 2ου ΓΕΛ Άρτας και Μπουσδρή Κωνσταντίνα Φυσικός, καθηγήτρια του Γυμνασίου Πέτα Άρτας. Τηλέφωνο επικοινωνίας 2681023892 και 6944312533.

Για να μην χάνετε τις σημαντικότερες ειδήσεις, καθημερινά θα σας στέλνουμε στο email σας τις αναρτήσεις της ημέρας. Σας ευχαριστούμε που μας εμπιστεύεστε για την ενημέρωση σας!
Holler Box