“Άναψαν τα αίματα” στο δημοτικό συμβούλιο δήμου Σουλίου – Σκληρές εκφράσεις (βίντεο)

Ένταση μεταξύ του επικεφαλής της αντιπολίτευσης Νικόλα Κάτσιου και του προέδρου Κώστα Παππά δημιουργήθηκε χθες το βράδυ κατά την διάρκεια του δημοτικού συμβουλίου.

Η ένταση δημιουργήθηκε όταν ο πρόεδρος απευθύνθηκε στον κ Ζορκάδη λέγοντας του “αυτά να τα πείτε στον πρόεδρο σας ο οποίος ήθελε να αφιερώσει τα 3 λεπτά χρόνου στο 5λεπτο….” .

Άμεση ήταν η αντίδραση του Νικόλα Κάτσιου ο οποίος ζήτησε από τον πρόεδρο να ανακαλέσει λέγοντας χαρακτηριστικά “να ανακαλέσετε την ύβρη του να απευθυνθείς σε δημοτικό σύμβουλο μου ζητώντας του να με μαλώσει….”

Στην συνέχεια, αφού ο πρόεδρος δεν ανακαλούσε ο κ. Κάτσιος είπε ότι “είναι ντροπή” η συμπεριφορά του προέδρου, ότι είναι “ελάχιστου ήθους” και “δεν έχει το ανάστημα να ανακαλέσει”.

Ο κ. Κάτσιος ζήτησε από τον δήμαρχο να διαφυλάξει τον θεσμό, υπήρξε μια παρέμβαση του κ. Μπέλλου, και εν τέλει ο κ. δήμαρχος προσπάθησε να λειτουργήσει πυροσβεστικά παίρνοντας όπως ήταν αναμενόμενο θέση υπέρ του προέδρου στο πως θα δίνει τον λόγο.

Δείτε στο βίντεο το χαρακτηριστικό απόσπασμα

Για να μην χάνετε τις σημαντικότερες ειδήσεις, καθημερινά θα σας στέλνουμε στο email σας τις αναρτήσεις της ημέρας. Σας ευχαριστούμε που μας εμπιστεύεστε για την ενημέρωση σας!
Holler Box