Άλλοι 220 συντάσσονται με τον Σπύρο Ριζόπουλο, μαζί και ο Δημήτρης Δημάκος – Όλα τα ονόματα

Άλλοι 220 συντάσσονται με τον Σπύρο Ριζόπουλο, μαζί και ο Δημήτρης Δημάκος – Όλα τα ονόματα

Η Οργανωτική Επιτροπή Υποψηφιότητας Σπύρου Ριζόπουλου για την Περιφέρεια Ηπείρου ανακοινώνει τα εξής:
Η πρώτη αποστολή που αναλάβαμε ήταν η διερεύνηση του εύρους της αποδοχής που έχουν στην Ήπειρο οι ιδέες της περιφερειακότητας καθώς και της ανάγκης για αλλαγή του τρόπου σκέψης και δράσης για την διοίκηση της Περιφέρειας.
Πρακτικές που θα φέρουν ισονομία, ισοπολιτεία, ανάπτυξη και θα βγάλουν την Ήπειρο από το τέλμα. Η ανταπόκριση ήταν συγκινητική και ελπιδοφόρα.
Ανακοινώνουμε τα ονόματα 220 Συμπολιτών μας τα οποία συντάσσονται ανεπιφύλακτα και προσυπογράφουν -μαζί με εμάς- την διακήρυξη αρχών και στόχων που θα έχει η υπό ίδρυση αυτοδιοικητική παράταξη η οποία θα λάβει μέρος στις εκλογές για την Περιφέρεια της Ηπείρου τον Μάιο του 2019.
Προέρχονται από όλους τους νομούς, από όλες τις τάξεις και τα επαγγέλματα. Είναι πολίτες κάθε ηλικίας. Βάζουν τις ιδεολογικές τους ταυτότητες στην άκρη και συντάσσονται σε μια υπεριδεολογική, ανεξάρτητη και καθαρή προσπάθεια ώστε να αγωνιστούμε όλοι μαζί για να αλλάξει η Ήπειρος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ το κείμενο αρχών και στόχων και τα ονόματα στο step-politiki.gr

Για να μην χάνετε τις σημαντικότερες ειδήσεις, καθημερινά θα σας στέλνουμε στο email σας τις αναρτήσεις της ημέρας. Σας ευχαριστούμε που μας εμπιστεύεστε για την ενημέρωση σας!
Holler Box