Άλλη μία κόντρα Μεγαλοοικονόμου – Γιακουμάτου: «Δεν σου έδωσα αγγούρια γιατί δεν είσαι ομοφυλόφιλος» (video)

Άλλη μία κόντρα ανάμεσα στην κ. Μεγαλοοικονόμου και τον κ. Γιακουμάτου, έλαβε χώρα σε κάποιο τηλεοπτικό πλατό. 

Πιο συγκεκριμένα, η κ. Μεγαλοοικονόμου εμφανίστηκε σε τηλεοπτική εκπομπή δίνοντας ως δώρο στον κ. Γιακουμάτο, ένα καλάθι με ζαρζαβατικά το οποίο όμως δεν είχε…αγγούρια!

«Αυτό το κάνω δώρο στον κ. Γιακουμάτο, διότι προχθές μίλησε υποτιμητικά για τη λαχαναγορά. Υποτίμησε τη λαχαναγορά του Ρέντη σε μία συνάντηση που είχαμε σε άλλο τηλεοπτικό σταθμό. Συγκεκριμένα όταν είπε ότι ξέρω τα θέματα της αγοράς εκείνος μου μίλησε υποτιμητικά και είπε: «Ποια της λαχαναγοράς του Ρέντη;»», είπε η βουλευτής, μιλώντας σε χθεσινή εκπομπή του Open.

Ο κ. Γιακουμάτος εξέφρασε χαρά που κάνει φροντιστήριο «και μαθαίνει ποια είναι η λαχαναγορά και ποια είναι η περιοχή της».Τελικά, δεν δέχθηκε το δώρο.

{https://twitter.com/GeorghyZhukov/status/1099008211640815616}

Το απίστευτο της υπόθεσης όμως ήταν το γεγονός ότι το καλάθι δεν είχε μέσα αγγούρια, το οποίο εξηγήθηκε ως εξής: «Σε συνέντευξή σας είχαν πει ότι δέχεστε φλερτ από γυναίκες και εσείς είχατε απαντήσει ότι δεν είστε ομοφυλόφιλος. Γι αυτό και δεν σας έβαλα. Είστε ρατσιστής», με τον κ. Γιακουμάτο να της απαντά: «τη μία με λες ρατσιστή, την άλλη σεξιστή, άντε να τριτώσει».

dikaiologitika.gr
Author:

You May Also Like

Αρέσει σε %d bloggers: