Άλκηστις Πρωτοψάλτη: Πώς άλλαξα το όνομά μου

“Ο Δήμος Μούτσης μου είπε κάποια επίθετα, αλλά κάτι δεν μου άρεσε. Το Αττικιουζέλ ήταν λίγο δύσκολο για εκείνη την εποχή, γιατί για πολλοστή φορά, η ιστορία επαναλαμβάνεται, έβγαινε το πλοίο “Χόρα” τότε από την Τουρκία και έκανε διάφορα πάλι στο Αιγαίο” δήλωσε η Άλκηστις Πρωτοψάλτη στη συνεντευξή της στον Νίκο Χατζηνικολάου και στην εκπομπή “Ενώπιος Ενωπίω”.

“Οπροπάππους μου ήταν Αττικιουζέλογλου, αλλά ο πατέρας μου έκοψε το -γλου, γιατί ήταν τεράστιο το επίθετο, οπότε έμεινε το Αττικιουζέλ, το οποίο έχει ρίζες από την Μικρά Ασία, από την Αρμενία, από την Αίγυπτο, από την Ελλάδα, είναι ένα κράμα περίεργο. Του λέω θέλω κάτι πιο οικείο, κάτι πιο όμορφο. Μου είπε κάποια επίθετα, δεν μου άρεσε κανένα και του πήγα εγώ το Πρωτοψάλτη. Του λέω επειδή βλέπω ότι έχεις μεγάλη σχέση με την εκκλησία και επειδή μου αρέσουν και οι πρωτοψαλτάδες και επειδή μου αρέσει και το πρώτο συνθετικό του ονόματος” πρόσθεσε η διάσημη ερμηνεύτρια.

ΠΗΓΗ:real.gr

Για να μην χάνετε τις σημαντικότερες ειδήσεις, καθημερινά θα σας στέλνουμε στο email σας τις αναρτήσεις της ημέρας. Σας ευχαριστούμε που μας εμπιστεύεστε για την ενημέρωση σας!
Holler Box
Αρέσει σε %d bloggers: