Άδωνις Γεωργιάδης: «Μακροχρόνια άνεργοι άνω των 12 μηνών δεν δικαιούνται τα 400 ευρώ γιατί έχουν λεφτά να ζήσουν» [ΒΙΝΤΕΟ]

«Μακροχρόνια άνεργοι άνω των 12 μηνών δεν δικαιούνται τα 400 ευρώ γιατί έχουν λεφτά να ζήσουν. Ξέρουμε όλοι πως ζουν 30 – 40 μήνες, δεν το ακούτε από εμένα»  ήταν η δήλωση του Άδ. Γεωργιάδη στον Αιμίλιο Λιάτσο στο #Kontra24 του @KontraChannel.

Έτσι μετά την δήλωση ότι αν δώσει ρευστότητα η κυβέρνηση θα “γίνουμε 300 κιλά” έρχεται τώρα να πει ότι οι άνεργοι που είναι 30, 40 μήνες χωρίς δουλειά έχουν λεφτά, ότι κάνουν μαύρη εργασία…. ένα απίστευτο τσουβάλιασμα. Δηλαδή κατά τον Γεωργιάδη όσοι είναι άνεργοι 13 μήνες δεν κάνουν μαύρα μεροκάματα, όσοι είναι άνεργοι 25 μήνες κάνουν όλοι μαύρα μεροκάματα.

Μια αντίληψη προσβλητική και ισοπεδωτική για χιλιάδες ανθρώπους που δεν έχουν εργασία, δεν έχουν ένσημα….. Μία αντίληψη γενίκευσης μέρους αλήθειας, μια αντίληψη που ανήκει σε άλλου είδους νοοτροπία. Δείτε το βίντεο:

Πηγή βίντεο: netakias.com

Για να μην χάνετε τις σημαντικότερες ειδήσεις, καθημερινά θα σας στέλνουμε στο email σας τις αναρτήσεις της ημέρας. Σας ευχαριστούμε που μας εμπιστεύεστε για την ενημέρωση σας!
Holler Box
Αρέσει σε %d bloggers: