Άγριες Μέλισσες: Ο Δούκας «στριμώχνεται» και ομολογεί το έγκλημά του

Η ένταση και οι ανατροπές συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό στις Άγριες Μέλισσες. Από τη μια η Ελένη παλεύει να κλείσει φυλακή τον Βόσκαρη για όσα πέρασε στα χέρια του και από την άλλη, η Δρόσω και η Ασημίνα οι οποίες πάνε δικαστικά για τον μικρό Σέργιο.

Οι δύο αδελφές είναι έτοιμες να δώσουν, η κάθε μία, τη δική μάχη της για το παιδί, ενώ η Ελένη μάταια προσπαθεί  να τις συνεφέρει.

Ο Νικηφόρος και η Ασημίνα συνεχίζουν την προσπάθεια μιας ανέμελης ζωής στο Παρίσι, μέχρι που βρίσκονται αντιμέτωποι με μια δυσάρεστη είδηση. Η Δρόσω συνεχίζει την αυτοκαταστροφική συμπεριφορά της, ρίχνοντας μια «βόμβα» στο χωριό

Η σύλληψη της Χατζίδου αλλάζει τις ισορροπίες και η Ελένη είναι σίγουρη πως ο Βόσκαρης θα χρησιμοποιήσει τη μαρτυρία της προς όφελός του. Ο Δούκας συμπαραστέκεται στη Δόμνα που φιλοξενείται στο σπίτι των Σεβαστών για τον θάνατο του Σωκράτη, αλλά η Μυρσίνη έχει αρχίσει να υποψιάζεται πως κάτι συμβαίνει.

Ο Δούκας αναγκάζεται να αποκαλύψει στην Ανέτ το θανάσιμο μυστικό του για τον Σωκράτη, ζητώντας τη βοήθειά της, την ώρα που ο Μελέτης, η Μυρσίνη αλλά και η Αστυνομία ρίχνουν πάνω του τα φώτα για τη σχέση του με το θύμα.

Πώς θα αντιδράσει η Ανέτ;

πηγη topontiki.gr

Για να μην χάνετε τις σημαντικότερες ειδήσεις, καθημερινά θα σας στέλνουμε στο email σας τις αναρτήσεις της ημέρας. Σας ευχαριστούμε που μας εμπιστεύεστε για την ενημέρωση σας!
Holler Box