Άγρια συμπλοκή για τα μάτια μιας γυναίκας

Εμβρόντητοι έμειναν όσοι βρέθηκαν χθες το μεσημέρι στην πλατεία Ελευθερίας στο κέντρο του Ηρακλείου, όπου πάνω από δέκα άντρες, πακιστανικής καταγωγής, πιάστηκαν στα χέρια.

Ακολούθησε άγριο ξύλο ανάμεσα στις δύο ομάδες, οι οποίες σύμφωνα με πληροφορίες είχαν προηγούμενα μεταξύ τους. Όλη η φασαρία φαίνεται, ότι άρχισε για τα μάτια μιας γυναίκας, την οποία φλέρταραν κάποιοι από αυτούς. Ωστόσο, η γυναίκα, αλβανικής καταγωγής, ήταν η κοπέλα ενός άντρα από την άλλη ομάδα, ο οποίος μόλις είδε τις κινήσεις απέναντί της, ξεκίνησε τον καβγά.

Η συμπλοκή άναψε μέσα σε δευτερόλεπτα, ήταν ιδιαίτερης αγριότητας και έγινε μπροστά στα έκπληκτα μάτια των περαστικών. Μάλιστα ένας εκ των συμμετεχόντων τραυματίστηκε με μπουκάλι, που του κατάφεραν στο σώμα του και χρειάστηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες.

Τελικά η αστυνομία προχώρησε σε 4 συλλήψεις, που αφορούν ωστόσο την έλλειψη εγγράφων και στους συλληφθέντες, πρόκειται να επιβληθεί διοικητική απέλαση.

πηγη ertnews.gr

Για να μην χάνετε τις σημαντικότερες ειδήσεις, καθημερινά θα σας στέλνουμε στο email σας τις αναρτήσεις της ημέρας. Σας ευχαριστούμε που μας εμπιστεύεστε για την ενημέρωση σας!
Holler Box