Ακολουθήστε μας στο VIBER για να λαμβάνετε σε πραγματικό χρόνο τις αναρτήσεις μας.

https://invite.viber.com/?g2=AQAhvsW7isOUdlCEkVCqv7YorRka1dt%2FMmmYsdlj%2BHNRIl0RiuqqmD4CiLD5s2SY

Όποτε θέλετε μπορείτε να αποχωρίσετε (αν και δεν το θέλουμε).

Έχουν υπολογίσει στο υπερταμείο το Ειρηνοδικείο, αλλά αυτό ανήκει στον δήμο Σουλίου

Στην λίστα με την περιουσία που θα είναι στο υπερταμείο που δημιουργεί η κυβέρνηση υπάρχει και το κτίριο του πρώην Ειρηνοδικείου Παραμυθιάς. Την λίστα αυτή δημοσιοποίησαν τοπικά site (paramythia online και thespro)  και ο δήμος Σουλίου στην συνέχεια εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία βεβαιώνει ότι έχει γίνει η μεταβίβαση και έχει εξοφληθεί το τίμημα οπότε δεν είναι σε κατάσταση αναβλητικής αίρεσης αλλά έχει την αδιαμφισβήτητη κυριότητα. Μάλιστα ο δήμος Σουλίου ενημέρωσε το ΤΑΙΠΕΔ ώστε να προβεί στην διόρθωση της λίστας.

Η ανακοίνωση λέει: Με βάση το υπ’αριθμ. 12.272/31/10/2015 συμβόλαιο αγοραπωλησίας της Συμβολαιογράφου Αθηνών Κας Μαρίνας Σταυριανού , το οποίο και μεταγράφηκε νόμιμα στο Υποθηκοφυλάκειο Παραμυθιάς πουλήθηκε και μεταβιβάστηκε από το Ταμείο Αξιοποίησης Ιδιωτικής Περιουσίας του Δημοσίου Α.Ε, στον Δήμο Σουλίου ένα οικόπεδο επί του οποίου υφίστανται διώροφο κτίριο (πρώην Ειρηνοδικείου Παραμυθιάς ) υπό τον όρο της μεταβίβασης της κυριότητας του ακινήτου με την αναβλητική αίρεση της πλήρους και ολοσχερούς εξοφλήσεως του πιστωθέντος τιμήματος.

Περαιτέρω , με βάση την υπ’αριθμ. 12.440/ 1-4-2016 πράξη ολοσχερούς εξόφλησης πιστωθέντος τιμήματος αγοραπωλησίας ακινήτου και άρσης αναβλητικής αίρεσης , της ιδίας ως άνω Συμβολαιογράφου, η οποία και μεταγράφηκε νόμιμα στο Υποθηκοφυλάκειο Παραμυθιάς, αποκλειστικός κύριος , νομέας και κάτοχος του ανωτέρω ακινήτου ( πρώην Ειρηνοδικείο Παραμυθιάς ) μετά την ανάκληση και κατάργηση του όρου της αναβλητικής αίρεσης , είναι ο Δήμος Σουλίου χωρίς κανένα όρο, αίρεση, προθεσμία και δέσμευση.

Από τα ανωτέρω προκύπτει η αδιαμφισβήτητη κυριότητα , κατοχή και νομή του Δήμου Σουλίου στο ανωτέρω ακίνητο και ήδη έχει ενημερωθεί το ΤΑΙΠΕΔ να προβεί στην άμεση διόρθωση της λίστας των υπό αξιοποίηση ακινήτων που περνούν στο νέο Υπερταμείο του, στην οποία προφανώς εκ παραδρομής συμπεριλήφθηκε και το ακίνητο του Ειρηνοδικείου Παραμυθιάς.

 

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.