Ακολουθήστε μας στο VIBER για να λαμβάνετε σε πραγματικό χρόνο τις αναρτήσεις μας.

https://invite.viber.com/?g2=AQAhvsW7isOUdlCEkVCqv7YorRka1dt%2FMmmYsdlj%2BHNRIl0RiuqqmD4CiLD5s2SY

Όποτε θέλετε μπορείτε να αποχωρίσετε (αν και δεν το θέλουμε).

Συνέντευξη με τους “The Rebellions Wedding Band”

Συνέντευξη με τους “The Rebellions Wedding Band”

Ο Γιώργος Τρύφωνας είναι ο ιδρυτής και υπεύθυνος της ορχήστρας γάμου με την ονομασία “The Rebellions Wedding Band”, το συγκρότημα το οποίο δίνει την δική του εκδοχή με ένα νέο αέρα στο γαμήλιο party, επηρεασμένο από διάφορα καλλιτεχνικά ρεύματα. Αποφασίσαμε να κάνουμε μαζί του μια χαλαρή συζήτηση προκειμένου να τους γνωρίσουμε καλύτερα. Πρόκειται για μια συνέντευξη που δημοσιεύθηκε στο έντυπο περιοδικό Step στο τεύχος Νοεμβρίου – Δεκεμβρίου 2017.

 Να σας καλωσορίσω στο περιοδικό Step, μιας και είναι η πρώτη μας συνέντευξη.

Καλώς σας βρήκαμε και εμείς με την σειρά μας και σας ευχαριστούμε πολύ. Μας τιμά η παρουσία μας στο περιοδικό σας.

 Ποιοι είναι οι Rebellions;

Είμαστε μια παρέα 7 νέων ανθρώπων, με ευρύ φάσμα όσων αφορά τα μουσικά ακούσματα, που έχουμε καταφέρει να μείνουμε μαζί για παραπάνω από 12 χρόνια. Δημιουργήσαμε μία οικογένεια πρώτα, και έπειτα ένα μουσικό σύνολο. Κάπως έτσι ξεκινήσαμε, πειραματιστήκαμε και εξελιχθήκαμε στην σημερινή μας εκδοχή.

Τι σημαίνει το όνομα “The Rebellions Wedding Band” ;

Σημαίνει κάτι το επαναστατικό, κάτι πρωτοπόρο, μια καινούρια ιδέα. Επιλέξαμε αυτή την ονομασία γιατί δεν θέλαμε να έχουμε την ταμπέλα της κλασσικής ορχήστρας γάμου που παίζει μόνο ένα είδος μουσικής. Εκτός λοιπόν από τα παραδοσιακά και λαικά τραγούδια τα οποία παίζουμε, έχουμε δώσει μεγάλη βάση και στο μοντέρνο κομμάτι, κάτι το οποίο επιλέγουν τα νέα ζευγάρια που θέλουν μεν να ευχαριστήσουν τους γονείς τους με το κλασσικό παραδοσιακό πρόγραμμα, αλλά ταυτόχρονα να το παντρέψουν με ήχους της εποχής. Pop, rock, swing, latin, reggae, 60s, 90s είναι κάποια από τα μουσικά είδη στα οποία έχουμε επενδύσει. Έτσι μένουν όλοι ευχαριστημένοι και πετυχαίνουμε τον στόχο, που είναι η διασκέδαση και ο χορός!

Ποιες είναι οι καλύτερες στιγμές της μπάντας σας;

Αυτές που θα ´ρθουν! Χεχεχε! Στα σοβαρα τώρα, δεν μπορώ να ξεχωρίσω. Έχουμε συνεργαστεί ως support band σε σπουδαιους καλλιτέχνες όπως Αντώνης Ρέμος, Ελεωνόρα Ζουγανέλη, Πάνος Μουζουράκης, Κωστής Μαραβέγιας, Imam Baildi, Locomondo, Λαυρέντης Μαχαιρίτσας κ.α. και αναμένουμε να συνεργαστούμε με πολλούς αξιόλογους καλλιτέχνες ακόμη. Ευσεβής πόθοι! Οπωσδήποτε οι εμπειρίες αυτές στα φεστιβάλ ήταν ανεπανάληπτες και μας έβαλαν σε μία διαφορετική λογική.

Αυτό σημαίνει πως έχετε μεγάλη εμπειρία στον χώρο. 

Σαφώς. Το συγκρότημά μας έχει μεγάλη εμπειρία σε γαμήλιες δεξιώσεις, συναυλίες, φεστιβάλ, party σε club και bar αλλά και prive party σε κτήματα και υπαίθριους χώρους, με περισσότερες  από 1000 εμφανίσεις σε επώνυμους χώρους στα Ιωάννινα, Άρτα, Πρέβεζα, Πάργα, Ηγουμενίτσα, Κέρκυρα, Λευκάδα και γενικότερα σε όλη την Βόρεια Ελλάδα.

Είστε μια μπάντα με μεγάλη απήχηση και στο νεανικό αλλά και στο μεγαλύτερο κοινό. Ποιο είναι το μυστικό σας; 

Πειραματιζόμαστε συνεχώς και δεν βάζουμε ταμπέλες. Κάνουμε ότι μπορούμε για να μείνουν όλοι ευχαριστημένοι. Επίσης θα αναφερθώ και πάλι στο ανθρώπινο κομμάτι και όχι τόσο στο επαγγελματικό. Η συγκεκριμένη ομάδα είναι ένας ζωντανός οργανισμός, με ανταλλαγές απόψεων, δημιουργίκη διάθεση και διορατικότητα. Βέβαια πολλές φορές δεν είναι όλα τόσο ρόδινα μιας και δημιουργούνται αντιπαραθέσεις και συγκρούσεις.

Σ´αυτό το σημείο τι συμβαίνει;

Επειτά από την πολυετή μας πορεία μαζί, έχουμε καταλάβει ο ένας τα χούγια του άλλου και τα έχουμε αποδεχτεί. Όλα λήγουν μ´ένα απόλυτα δημοκρατικό τρόπο. Ό,τι πω εγώ! Χαχαχαχα. Αστειεύομαι!

Πες μας λίγα λόγια για τους μουσικούς που απαρτίζουν τους Rebellions.

Πριν αναφερθώ στα παιδιά και μιας και απευθυνόμαστε στα νέα ζευγάρια κυρίως στην Ήπειρο, θα ήθελα να αναφερθώ στους συνεργάτες που πλαισιώνουν την μπάντα στο δημοτικό κομμάτι. Στο κλαρίνο έχουμε την τιμή να συνοδεύουμε τον μοναδικό Ζώη Παύλου και στο τραγούδι την Τασούλα Θέμελη.

Η κυρίως μπάντα αποτελείται από επτά μέλη. Η Αλεξάνδρα στη φωνή σε ελληνικό και ξένο στίχο, ο Βασίλης στην φωνή στην τρομπέτα στην κιθάρα και μπουζούκι, ο Αλέξης στα φωνητικά και στο μπάσο, ο Αλέκος στα πλήκτρα και στην ενορχήστρωση, ο Χάρης στα τύμπανα, ο Τεό στα κρουστά και εγώ (Γιώργος Τρύφωνας) που τραγουδάω και παίζω μπουζούκι, βιολί, κλαρίνο, κιθάρα, σαξόφωνο, μπαγλαμά και ακορντεόν.

Πάρα πολλά μουσικά όργανα. 

 

Αυτό είναι ίσως και ένα από τα σημεία που μας διαφοροποιεί. Προσπαθούμε να δημιουργήσουμε εικόνες με το ανάλογο ύφος σε κάθε είδος μουσικής και αυτό δεν γίνεται έτσι απλά. Χρειάζεται την ανάλογη υποστήριξη ωστέ να πετύχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Ποια είναι τα σημεία που πιστεύεις ότι παίζουν τον σημαντικότερο ρόλο ώστε να σας επιλέξει ένα νέο ζευγάρι;

Είναι πολλά. Σίγουρα το πρόγραμμά μας, η ευεληξία της μπάντας, έπειτα σημαντικό ρόλο παίζει η πολύχρονη εμπειρία μας όπως και ο ηχητικός και φωτιστικός εξοπλισμός μας, η διαφορετική αισθητική που δίνουμε συνολικά, η δυνατότητα συνεργασίας με dj πάνω στα δικά μας μηχανήματα, όλα αυτά μαζί δημιουργούν ένα ελκυστικό πακέτο καθώς προτείνονται σε μία πολύ λογική τιμή.

Τι συμπέρασμα έχεις βγάλει έπειτα από επτά χρόνια κρίσης;

Μάλλον έχει αρχίσει να ξεκαθαρίζει το τοπίο όσον αφορά τους επαγγελματίες σε κάθε τομέα. Θεωρώ πως είμαστε και εμείς μέσα σ´αυτούς. Ο κόσμος τελικά επιλέγει κάτι ποιοτικό που να συνδιάζει την παράδοση με το νεανικό ρεύμα.

Τι συμβουλή θα θα δίνατε σ´ένα νέο ζευγάρι;

Να είναι χαλαροί και να μην αφήσουν κανέναν και τίποτα να τους χαλασει το κέφι αυτή την ημέρα. Έτσι θα μπορούν να απολαύσουν την πιο ωραία στιγμή τους. Ο τρόπος είναι απλός, φτάνει να απευθυνθούν σε επαγγελματίες τουλάχιστον στους πιο σημαντικούς τομείς της αλυσίδας. Μέσα σ´αυτούς έινα

ι η μουσική.

Πόσο καιρό πριν πρέπει να επικοινωνήσει ένα υποψήφιο ζευγάρι για να σας κλείσει;

Με τα καινούρια δεδομένα και λόγω της αυξημένης ζήτησης, 6-10 μήνες πριν το γάμο.

Πώς μπορεί να σας βρει κανείς;

Εκτός από τις γαμήλιες δεξιώσεις που μπορεί ο καθένας να πάρει μια γεύση από το πρόγραμμά μας, διοργανώνουμε συχνά και live σε διάφορες πόλεις κυρίως σε μπαράκια, στην πιο μοντέρνα μας εκδοχή. Αν δεν υπάρχει αυτή η δυνατότητα, μπορεί να γίνει μια συζήτηση από κοντά, δια τηλεφώνου ή μέσω skype. Επίσης υπάρχει πλούσιο υλικό στο YouTube με πάνω από 100 αντιπροσωπευτικά μας βίντεο σε δίαφορους χώρους, αλλά και μέσα από την σελίδα μας στο facebook. Πολλές πληροφορίες υπάρχουν και στη ιστοσελίδα μας www.rebellions.gr

Τι περιμένουμε από τους Rebellions στο άμεσο μέλλον;

Όπως κάθε χρόνο, ανανεώνουμε το πρόγραμμά μας με πινελιές από μουσικές της εποχής και προγραμματίζουμε πολλούς γάμους και συναυλίες. Αγαπάμε πολύ την δουλειά μας και χαιρόμαστε με την αποδοχή και την εμπιστοσύνη που μας δείχνει ο κόσμος που μας υποστηρίζει.

Γιώργο σ’ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σου!

 


ΠΑΝΤΡΕΥΕΣΤΕ;;;

Ορχήστρα Γάμου – The Rebellions Wedding Βand

FB page: The Rebellions Wedding Band / Ορχήστρα Γάμου

FB personal: George Trifonas-Rebellions

Youtube: The Rebellions Music Band

Τηλ. 6937255231

Mail: stru85@otenet.gr & info@rebellions.gr

Skype: george.trifonas4

Site: www.rebellions.gr

 

 

One thought on “Συνέντευξη με τους “The Rebellions Wedding Band”

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.