Ακολουθήστε μας στο VIBER για να λαμβάνετε σε πραγματικό χρόνο τις αναρτήσεις μας.

https://invite.viber.com/?g2=AQAhvsW7isOUdlCEkVCqv7YorRka1dt%2FMmmYsdlj%2BHNRIl0RiuqqmD4CiLD5s2SY

Όποτε θέλετε μπορείτε να αποχωρίσετε (αν και δεν το θέλουμε).

Σπίρτζης: Θα σας φτιάξουμε υδατοδρόμιο στην Ηγουμενίτσα, το τρένο ξεχάστε το

Σπίρτζης: Θα σας φτιάξουμε υδατοδρόμιο στην Ηγουμενίτσα, το τρένο ξεχάστε το

Ο υπουργός Υποδομών Χρήστος Σπίρτζης σε δηλώσεις του ξεκαθάρισε ότι δεν υπάρχει περίπτωση, τουλάχιστον όσο είμαστε σε περίοδο κρίσης, να συνδεθεί σιδηροδρομικά το λιμάνι της Ηγουμενίτσας καθώς το κόστος είναι τεράστιο και το έργο μη βιώσιμο.  Όμως είπε ότι θα υπάρξει αδειοδότηση για να υπάρξει υδατοδρόμιο στην Ηγουμενίτσα ώστε να γίνει και μια ποιοτική αναβάθμιση στον τουρισμό.

Υποσχέθηκε ότι θα υπάρξει μελέτη για να γίνει οδικός άξονας Ηγουμενίτσας – Σαγιάδας ενώ θα μπει σε τροχιά αποπεράτωσης και η πολύπαθη οδική αρτηρία Ακτίου Αμβρακίας.

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί τις δηλώσεις Του υπουργού υποδομών.

Προηγουμένως ο υπουργός είχε συνάντηση με τους τοπικούς άρχοντες, τον αντιπεριφερειάρχη Θεσπρωτίας Θωμά Πιτούλη, τους δημάρχους Γιάννη Λώλο και Σπύρο Παππά, ενώ από τον δήμο Σουλίου ήταν η αντιδήμαρχος Βάσω Ντούκα. Επίσης παρών ήταν και ο πρόεδρος του ΟΛΗΓ Ανδρέας Νταής, με τον οποίο είχε συναντηθεί και νωρίτερα.

Μετά την συνάντηση αυτή ο υπουργός συνομίλησε με εκπροσώπους φορέων και με πολίτες.

Σε ανάρτηση που θα ακολουθήσει μπορείτε να δείτε τι ζήτησαν οι τοπικοί άρχοντες από τον υπουργό και τι τους απάντησε αυτός.

.

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.