Ακολουθήστε μας στο VIBER για να λαμβάνετε σε πραγματικό χρόνο τις αναρτήσεις μας.

https://invite.viber.com/?g2=AQAhvsW7isOUdlCEkVCqv7YorRka1dt%2FMmmYsdlj%2BHNRIl0RiuqqmD4CiLD5s2SY

Όποτε θέλετε μπορείτε να αποχωρίσετε (αν και δεν το θέλουμε).

Πλήθος πιστών στην λιτάνευση του ιερού Λειψάνου Αγ. Δονάτου

Πλήθος πιστών στην λιτάνευση του ιερού Λειψάνου Αγ. Δονάτου

Με λαμπρότητα έγινε χθες το βράδυ η λιτάνευση του ιερού Λειψάνου Αγ. Δονάτου στην Παραμυθιά. Προηγήθηκε ο Μέγας Πανηγυρικός Αρχιερατικός Εσπερινός  χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Παραμυθίας κ.κ Τίτου.

Παρόντες ήταν ο Αντιπεριφερειάρχης  Θεσπρωτίας Θωμάς Πιτούλης, η δήμαρχος Σουλίου Σταυρούλα Μπραΐμη Μπότση, ο δήμαρχος Ηγουμενίτσας  Ιωάννης Λώλος και Πάργας Αντώνης Νάστας, ο Αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Οικονομίας & Κοινοτικών Ενισχύσεων Νικόλας Κάτσιος, οι σύμβουλοι της περιφέρειας Αντιγόνη Φίλη και Άλκης Λάμπρου, ο Διευθυντής της Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσπρωτίας Αστυνομικός Διευθυντής Ηλίας Ντόντης, ο διοικητής του 628 τάγματος πεζικού Αντισυνταγματάρχης Κολιός Βασίλειος, ο λιμενάρχης Ηγουμενίτσας Αντιπλοίαρχος Αντώνης Μάζης, ο διοικητής της Πυροσβεστικής Θεσπρωτίας Αντιπύραρχος Λεωνίδας Γκιόκας, o διοικητής του τάγματος εθνοφυλακής Ηγουμενίτσας Ταγματάρχης Ελευθέριος Βάντζος, ο διοικητής του αστυνομικού τμήματος Παραμυθιάς Αστυνόμος Χρήστος Γρίβας, ο προϊστάμενος της πυροσβεστικής Παραμυθιάς Πυραγός Ευάγγελος Μπέλλος, δημοτικοί σύμβουλοι, εκπρόσωποι φορέων και συλλόγων καθώς και πλήθος πιστών.

Δείτε το φωτογραφικό υλικό ΕΔΩ και στο βίντεο που ακολουθεί χαρακτηριστικά αποσπάσματα:

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.