Ακολουθήστε μας στο VIBER για να λαμβάνετε σε πραγματικό χρόνο τις αναρτήσεις μας.

https://invite.viber.com/?g2=AQAhvsW7isOUdlCEkVCqv7YorRka1dt%2FMmmYsdlj%2BHNRIl0RiuqqmD4CiLD5s2SY

Όποτε θέλετε μπορείτε να αποχωρίσετε (αν και δεν το θέλουμε).

Παραμυθιά: Σε μια κατάμεστη αίθουσα η παρουσίαση του βιβλίου της 17χρονης Τάνιας Δημάκα

Παραμυθιά: Σε μια κατάμεστη αίθουσα η παρουσίαση του βιβλίου της 17χρονης Τάνιας Δημάκα

Το Σάββατο 2 Δεκέμβρη 2017 σε μια κατάμεστη από κόσμο αίθουσα, παρουσιάστηκε το 1ο βιβλίο της Τάνιας Δημάκα , μαθήτριας Λυκείου που έχει τον τίτλο : “Να βρίσκεις τρόπους να πετάς” από τις εκδόσεις oasis publications – εκδόσεις oasis. Ιδιαίτερο το ενδιαφέρον του κόσμου για την 17χρονη συγγραφέα που προσήλθε στην διαμορφωμένη με τόση ζεστασιά αίθουσα στο Καρκαμίσι στην Παραμυθιά.  Σε ένα θεατράλε σκηνικό η συγγραφέας με τους παρουσιαστές , ανάγνωσαν αποσπάσματα του βιβλίου, ανέλυσαν σκηνές του, απέδωσαν συγγραφικά μηνύματα και προσέγγισαν νοηματικά το έργο ενώ οι μουσικοί με τις κιθάρες τους συνέβαλαν στην δημιουργία του κατάλληλου κλίματος με την  μουσική υπόκρουση.  Με την ολοκλήρωση της παρουσίασης η υπέροχη βραδιά συνεχίστηκε στην διπλανή αίθουσα με ένα ποτήρι κρασί , εδέσματα , κουβέντα με την συγγραφέα και τον εκδότη υπό τους ήχους μουσικής .
Μαρία Αναγνωστοπούλου-Δημάκα
Οι συντελεστές της εκδήλωσης ήταν : Τάνια Δημάκα , συγγραφέας , / Παναγιώτης Κάπος , εκδότης -εκδόσεις oasis / Αφηγητές : Σταυρούλα Χόβολου , Νικολέτα Μπάμπα , Κωσταντίνα Δημητρίου / Γιάννης Δήμου . Κιθάρα έπαιξαν : Μπάμπας Βαγγέλης , Μήλιος Νίκος
Στην εκδήλωση παρευρέθησαν και: ο βουλευτής Θεσπρωτίας Μάριος Κάτσης, η δήμαρχος Σουλίου Σταυρούλα Μπραΐμη Μπότση, η σύμβουλος της περιφέρειας Αντιγόνη Φίλη καθώς και οι  διευθυντές Λυκείου και Γυμνασίου.

Το περιοδικό Step εύχεται καλοτάξιδο το βιβλίο και στην Τάνια να ταξιδεύει πάντα μαζί με τα όνειρα της βρίσκοντας τον τρόπο να πετάει…

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.