Ακολουθήστε μας στο VIBER για να λαμβάνετε σε πραγματικό χρόνο τις αναρτήσεις μας.

https://invite.viber.com/?g2=AQAhvsW7isOUdlCEkVCqv7YorRka1dt%2FMmmYsdlj%2BHNRIl0RiuqqmD4CiLD5s2SY

Όποτε θέλετε μπορείτε να αποχωρίσετε (αν και δεν το θέλουμε).

Παραμυθιά: Πλήθος κόσμου στην μουσικοχορευτική παράσταση του Φιλοπρόοδου Ομίλου Παραμυθιάς

Παραμυθιά: Πλήθος κόσμου στην μουσικοχορευτική παράσταση του Φιλοπρόοδου Ομίλου Παραμυθιάς

Μια διαφορετική εκδήλωση πραγματοποιήθηκε χθες το βράδυ στο θέατρο Κατασκήνωσης στην Παραμυθιά. Η Μουσικοχορευτική παράσταση των τμημάτων του ΦΟΠ είχε ως θέμα “Η Παραμυθιά του χθες, μέσα από τις συχνότητες του Ραδιοφώνου” και δικαιολόγησε απόλυτα αυτόν τον τίτλο καθώς η βραδιά μεταδόθηκε ζωντανά από τον ραδιοφωνικό σταθμό της Παραμυθιάς, το Ράδιο Θεσπρωτία, με παρουσιαστή τον Βασίλη Μούκα.
Στην παράσταση χόρεψαν όλα τα τμήματα του ΦΟΠ και έπαιξαν κλαρίνο σπουδαστές του Ομίλου. Ανάμεσα στις θεματικές της χορευτικής παράστασης προβλήθηκαν βίντεο με αναφορές στην Παραμυθιά του τότε και του τώρα από: την δήμαρχο Σουλίου Σταυρούλα Μπραΐμη Μπότση, τον ηθοποιό Νίκο Αρβανίτη, τον μεγαλύτερο σε ηλικία εν ζωή που είχε διατελέσει πρόεδρος του ΦΟΠ, τον Κώστα Κοντό, τον καθηγητή του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων Παναγιώτη Τσαμάτο και τον διδάκτωρ αρχαιολογίας & ιστορίας Δρ. Χαράλαμπο Παντελή.
Στην εκδήλωση ήταν εκτός των άλλων η δήμαρχος Σουλίου Σταυρούλα Μπραΐμη Μπότση, η σύμβουλος της περιφέρειας Αντιγόνη Φίλη, ο πρόεδρος του ΔΣ δήμου Σουλίου Δημήτρης Δημητρίου, ο πρόεδρος της Παραμυθιάς Γιώργος Καλόγηρος, αντιδήμαρχοι, δημοτικοί σύμβουλοι κ.α.
ΔΕΙΤΕ στο βίντεο που ακολουθεί χαρακτηριστικά αποσπάσματα από την χθεσινή βραδιά:

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ 155 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ