Επαγγελματικός οδηγός Θεσπρωτίας

Σε αυτήν την στήλη καταχωρούμε τις επιχειρήσεις και τους επαγγελματίες του νομού Θεσπρωτίας παρέχοντας στους αναγνώστες μας την δυνατότητα να βρουν αμέσως την επιχείρηση, τον επαγγελματία, την υπηρεσία που χρειάζονται. Η στήλη θα εμπλουτίζεται συνεχώς και περιμένουμε τις παρατηρήσεις σας για να γίνει καλύτερη και πιο λειτουργική.
Οι κατηγορίες θα συμπληρώνονται σταδιακά.

ΔΗΜΟΣ ΣΟΥΛΙΟΥ

ΔΗΜΟΣ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ

ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΊΑ

Υπάρχουν δύο κατηγορίες καταχωρήσεων. Η απλή που σημαίνει ανάρτηση μιας επαγγελματικής κάρτας με ή χωρίς link στην σελίδα σας με ετήσιο κόστος 20 ευρώ +ΦΠΑ.

Η εμπλουτισμένη καταχώρηση μπορεί να περιλαμβάνει ξεχωριστή σελίδα για την επιχείρηση σας με αναλυτική παρουσίαση, με φωτογραφικό υλικό (έως 6 φωτογραφίες) και με κοινοποίηση στο facebook. Το κόστος για την εμπλουτισμένη καταχώρηση είναι 70 ευρώ +ΦΠΑ  ετησίως.

Επίσης μπορείτε να κάνετε καταχώρηση στην κεντρική σελίδα του site διαφημίζοντας αποτελεσματικά την επιχείρηση σας με ετήσιο κόστος από  150 ευρώ +ΦΠΑ για στατική κάρτα. Μπορεί να γίνει διαφήμιση με κινούμενη κάρτα, κείμενο, παρουσίαση της επιχείρησης, φωτογραφίες, συνέντευξη κλπ (Ρωτήστε μας για περισσότερες πληροφορίες)

Σε περίπτωση διαφημιστικής καταχώρησης στο έντυπο περιοδικό Step υπάρχουν ειδικές προσφορές για το Site.