Ακολουθήστε μας στο VIBER για να λαμβάνετε σε πραγματικό χρόνο τις αναρτήσεις μας.

https://invite.viber.com/?g2=AQAhvsW7isOUdlCEkVCqv7YorRka1dt%2FMmmYsdlj%2BHNRIl0RiuqqmD4CiLD5s2SY

Όποτε θέλετε μπορείτε να αποχωρίσετε (αν και δεν το θέλουμε).

Γλυκή Θεσπρωτίας: πλήθος πιστών στην λιτανεία της εικόνας της Παναγίας (βίντεο – Φωτό)

Γλυκή Θεσπρωτίας: πλήθος πιστών στην λιτανεία της εικόνας της Παναγίας

Πλήθος πιστών χθες το βράδυ παρακολούθησε τον πανηγυρικό εσπερινό μετά αρτοκλασίας και στην συνέχεια ακολούθησε την λιτάνευση της Ιεράς Εικόνας της Κοιμήσεως της Θεοτόκου. Σήμερα στην Γλυκή, στον ναό της Κοιμήσεως της Θεοτόκου πραγματοποιήθηκε  Όρθρος και Θεία λειτουργία μετά αρτοκλασίας.

Στην χθεσινή λιτάνευση της Ιεράς Εικόνας ανάμεσα στους πιστούς ήταν οι βουλευτές Θεσπρωτίας Μάριος Κάτσης και Βασίλης Γιόγιακας, ο αντιπεριφερειάρχης της ΠΕ Θεσπρωτίας Θωμάς Πιτούλης, η αντιδήμαρχος Βάσω Ντούκα, ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου δήμου Σουλίου Νίκος Αθανασίου, ο πρόεδρος της δημοτικής αντιπολίτευσης του δήμου Σουλίου Δημήτρης Σακαρέλης, η σύμβουλος της περιφέρειας Αντιγόνη Φίλη, η πρόεδρος της ΤΚ Γλυκής – Ποταμιάς Λαμπρινή Τζίμα, δημοτικοί σύμβουλοι κ.α.

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί στιγμιότυπα από την λιτάνευση της Ιεράς Εικόνας ενώ πλούσιο φωτογραφικό υλικό, εκτός από τις παρακάτω,  μπορείτε να ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ  

ΒΙΝΤΕΟ


ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

litaneia eikonas00007 litaneia eikonas00009 litaneia eikonas00013 litaneia eikonas00015 litaneia eikonas00035

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.