Ακολουθήστε μας στο VIBER για να λαμβάνετε σε πραγματικό χρόνο τις αναρτήσεις μας.

https://invite.viber.com/?g2=AQAhvsW7isOUdlCEkVCqv7YorRka1dt%2FMmmYsdlj%2BHNRIl0RiuqqmD4CiLD5s2SY

Όποτε θέλετε μπορείτε να αποχωρίσετε (αν και δεν το θέλουμε).

Γλυκή: γιορτινή έναρξη της τουριστικής περιόδου

Ο  Σύλλογος Καταλυμάτων και Εναλλακτικού Τουρισμού δήμου Σουλίου “Αχέροντας” με το που συστάθηκε έπιασε αμέσως δουλειά. Καταρχήν έβαλαν ως στόχο την ανάδειξη των ιστορικών μνημείων της Γλυκής καθαρίζοντας τον χώρο δίνοντας έτσι το πρώτο στίγμα για τις δράσεις τους που θέλουν να αναδειχθεί τουριστικά ο δήμος Σουλίου.

Και για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στην προσπάθεια με παράλληλα αλλαγή της νοοτροπίας στην περιοχή, σε συνεργασία με τον δήμο Σουλίου θα οργανώσουν στην πλατεία της Γλυκής μια γιορτή για την έναρξη της τουριστικής σεζόν στην περιοχή του Αχέροντα, με στόχο η γιορτή αυτή να γίνει ορόσημο και θεσμός.

Στην γιορτή θα υπάρχουν εδέσματα από τις τοπικές επιχειρήσεις, λαϊκή μουσική, χοροί από τον πολιτιστικό σύλλογο Γλυκής – Ποταμιάς, βεγγαλικά κ.α.

Σήμερα (13-6) στο τουριστικό περίπτερο στην Γλυκή υπήρξε συνάντηση του συλλόγου με εκπροσώπους του δήμου, τον Δημήτρη Λώλο εντεταλμένο σύμβουλο για θέματα τουρισμού και την αντιδήμαρχο Βάσω Ντούκα, ώστε να ρυθμιστούν οι λεπτομέρειες για την γιορτή του Σαββάτου.

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.