Ακολουθήστε μας στο VIBER για να λαμβάνετε σε πραγματικό χρόνο τις αναρτήσεις μας.

https://invite.viber.com/?g2=AQAhvsW7isOUdlCEkVCqv7YorRka1dt%2FMmmYsdlj%2BHNRIl0RiuqqmD4CiLD5s2SY

Όποτε θέλετε μπορείτε να αποχωρίσετε (αν και δεν το θέλουμε).

ΒΙΝΤΕΟ: Με μεγάλη επιτυχία η γιορτή της σαρδέλας (+ΦΩΤΟ)

ΒΙΝΤΕΟ: Με μεγάλη επιτυχία η γιορτή της σαρδέλας (+ΦΩΤΟ)

Με μεγάλη επιτυχία έγινε για άλλη μια χρονιά η γιορτή της σαρδέλας, με τους επισκέπτες να απολαμβάνουν την σαρδέλα και το κρασί, ενώ συνοδευτικά είχαμε σαλάτα και καρπούζι. Την μουσική συνοδεία έδωσαν η ορχήστρα του Μιχάλη Ζάμπα  στο παραδοσιακό πρόγραμμα και στο λαϊκό πρόγραμμα ηορχήστρα του Πάνου Σορόκα.

Την  βραδιά άνοιξαν  τα Χορευτικά του Συνδέσμου Συρακιωτών Πρέβεζας, του Αγίου Θωμά  Πρέβεζας και  του Συλλόγου Μερακλήδων της Άρτας, τα οποία απέσπασαν το δίκαιο χειροκρότημα των επισκεπτών.

Δείτε στην συνέχεια ένα βίντεο με χαρακτηριστικά αποσπάσματα από την χθεσινή βραδιά, τις δηλώσεις που έκανε στο periodikostep.gr  η προϊστάμενη του τμήματος πολιτισμού του δήμου Πρέβεζας Δήμητρα Κοψάρη, τον χαιρετισμό του δημάρχου Χρήστου Μπαΐλη και την βράβευση του  Συλλόγου Μερακλήδων της Άρτας.

Επίσης πλούσιο φωτογραφικό υλικό θα βρείτε ΕΔΩ

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

giorti sardelas00009 giorti sardelas00020 giorti sardelas00030 giorti sardelas00046 giorti sardelas00062 giorti sardelas00078 giorti sardelas00093 giorti sardelas00050

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.