Ακολουθήστε μας στο VIBER για να λαμβάνετε σε πραγματικό χρόνο τις αναρτήσεις μας.

https://invite.viber.com/?g2=AQAhvsW7isOUdlCEkVCqv7YorRka1dt%2FMmmYsdlj%2BHNRIl0RiuqqmD4CiLD5s2SY

Όποτε θέλετε μπορείτε να αποχωρίσετε (αν και δεν το θέλουμε).

Άσκηση ετοιμότητας στο 1ο δημοτικό Ηγουμενίτσας (βίντεο +Φωτό)

Άσκηση ετοιμότητας στο 1ο δημοτικό Ηγουμενίτσας
Στα πλαίσια της διαρκούς ετοιμότητας και εκπαίδευσης του προσωπικού των Υπηρεσιών της ΠΕ.ΠΥ.Δ. Ηπείρου για καλύτερη αντιμετώπιση των συνεπειών από την πιθανή εκδήλωση σεισμικών φαινομένων, πραγματοποιήθηκαν σήμερα

στις έδρες των Διοικήσεων Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Άρτας, Πρέβεζας ,Θεσπρωτίας και Ιωαννίνων ασκήσεις ετοιμότητας με την κωδική ονομασία «ΣΕΙΣΙΧΘΩΝ».

Στην Θεσπρωτία η άσκηση έγινε στο 10 δημοτικό σχολείο Ηγουμενίτσας όπου το σενάριο προέβλεπε μερική κατάρρευση και πυρκαγιά.
Αντικειμενικός σκοπός της συγκεκριμένης άσκησης ετοιμότητας με την κωδική ονομασία ΄΄ΣΕΙΣΙΧΘΩΝ΄΄ είναι η δοκιμασία του υφιστάμενου σχεδιασμού για την αντιμετώπιση συνεπειών από την εκδήλωση σεισμικών φαινομένων, η αποσαφήνιση των ρόλων των συναρμόδιων εμπλεκόμενων φορέων καθώς και η βελτιστοποίηση του επιπέδου της συνεργασίας και συντονισμού των Υπηρεσιών σε περίπτωση σεισμικών φαινομένων.
Δείτε εδώ τα βίντεο της live μετάδοσης που κάναμε:

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.