Πρέβεζα: Πλήθος κόσμου στη σημερινή ποδηλατοπορεία! (βίντεο)

podilatoporeiadekaeksiprevezaaa (3)

Πρέβεζα: Πλήθος κόσμου στη σημερινή ποδηλατοπορεία!

Πραγματοποιήθηκε σήμερα Κυριακή 15 Μαΐου 2016 και ώρα 11:00π.μ. με αφετηρία την Πλατεία μπροστά από το Δικαστικό Μέγαρο η ποδηλατοπορεία  με την  συμμετοχή των φίλων του ποδηλάτου να στηρίζουν για άλλη μια χρονιά αυτή την εκδήλωση.

 

Πολλοί λάτρεις του ποδηλάτου κάθε ηλικίας με σύμμαχο τον καλό καιρό ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση της ομάδας  «ΚΙΝΗΣΗ ΦΙΛΩΝ ΤΟΥ ΠΟΔΗΛΑΤΟΥ ΠΡΕΒΕΖΑΣ» συμμετέχοντας στην  9η Πανελλαδική ποδηλατοπορεία.

Το φετινό σύνθημα της πανελλαδικής ποδηλατοπορείας ήταν «Κινούμαστε έξυπνα ζούμε καλύτερα».

Η διαδρομή της ποδηλατοπορείας ήταν : Πλατεία Δικαστηρίων (αρχή διαδρομής) – πεζόδρομος παραλίας – Κυανή Ακτή- Παντοκράτορας (σχολείο) – Ζεύξη – Γρ. Λαμπράκη – Λεωφόρος Ειρήνης – Φόρος –Νεκροταφείο- Βαθύ – Μνημείο Καρυωτάκη – Πευκάκια- Σπηλιάδου – Πλατεία Ανδρούτσου-Δικαστήρια (τέλος διαδρομής).

podilatoporeiadekaeksiprevezaaa (2)

Οι εκδηλώσεις για την εβδομάδα ποδηλάτου συνεχίζονται την Τετάρτη 18 Μαΐου και ώρα 21:00 με την προβολή της ταινίας “Bikes versus Cars” στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Πρέβεζας (ΟΑΣΗ), ενώ την Κυριακή 22 Μαΐου και ώρα 11:00π.μ. θα πραγματοποιηθεί πικ-νικ στους Αγίους Αποστόλους με αφετηρία την Πλατεία Ανδρούτσου.

Πηγή http://www.prevezatoday.gr/

Share This:

You May Also Like

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

17