Θεσπρωτία: Παπάς οδηγούσε ανάποδα στην Εγνατία Οδό

Θεσπρωτία: Παπάς οδηγούσε ανάποδα στην Εγνατία Οδό

Με μια απίστευτη και συνάμα τρομακτική εμπειρία, ήρθαν οι οδηγοί που κινούνταν στην Εγνατία Οδό, κοντά στην έξοδο της Παραμυθιάς.
Σύμφωνα με αναγνώστη μας (Τ.Σ.), «Την Τετάρτη 5 Οκτωβρίου στις 10:50 π.μ. και ταξιδεύοντας από Ηγουμενίτσα για Ιωάννινα μέσω της Εγνατίας οδού και περνώντας την έξοδο για Παραμυθιά πάρα λίγο να τρακάρω με ένα προπορευόμενο αυτοκίνητο. Όπως διαπίστωσα αμέσως δεν έφταιγε αυτός αλλά ένα αυτοκίνητο που ερχότανε αντίθετα προς εμάς και μάλιστα από το ΡΕΥΜΑ ΤΑΧΕΙΑΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ. Και όμως δεν φτάνει μονό αυτό αλλά ο «αθεόφοβος» δεν είχε ούτε φώτα ή alarm αναμμένα. Το αυτοκίνητο αυτό ήταν ένα HYUNDAI Matrix χρώματος λαδί ή καφέ ανοικτό με αριθμό κυκλ. ΗΝΒ… και οδηγό έναν μάλλον ιερέα. Φυσικά ειδοποίησα αμέσως την Εγνατία οδό ΑΕ. Κρίμα και πάλι κρίμα για την τόσο μεγάλη αδιαφορία και επιπολαιότητα κάποιων.
Με τιμή
Τ.Σ. κάτοικος Ηγουμενίτσας»
Το thespro.gr επιβεβαίωσε τα παραπάνω, σε επικοινωνία που είχαμε με την Εγνατία Οδό, υπάλληλοι της οποίας αντέδρασαν υποδειγματικά, διακόπτοντας άμεσα την κυκλοφορία από την έξοδο του Βασιλικού μέχρι και την έξοδο της Παραμυθιάς.
Υποδειγματικά αντέδρασαν και οι οδηγοί, οι οποίοι ακινητοποίησαν τα οχήματά τους στην άκρη της οδού.
Τελικά ο ιερωμένος, αντιλήφθηκε το λάθος του, κατά την έξοδό του από τη σήραγγα της Γκρίκας, όταν αντίκρισε τα ακινητοποιημένα αυτοκίνητα.
Πηγή thespro.gr

Share This:

You May Also Like

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

17